Asociatia NOTEABOUTLIFE - Scoala pentru Parinti

Asociatia NOTEABOUTLIFE - Scoala pentru Parinti

Misiunea noastră

Organizaţia noastră derulează programe specifice în comunităţile defavorizate, pentru a oferi sprijin familiilor înainte ca abandonul, vilolența familială și traumele aferente situațiilor de viață dificile să se producă, iar copilul să aibă nevoie de măsuri de protecție suplimentare.

Împreună cu o echipă de experți în domeniul psihoterapiei, științelor sociale și al educației copilului, am pus bazele Școlii pentru Părinți.  Am identificat o situație cu care se confruntă mulți părinți în aceste timpuri și anume nevoia de a fi mai responsabili în procesul de creștere și educare a copiilor și de a primi un minim necesar de cunoștințe care să-i sprijine pe parcurs.

În fiecare zi suntem cu un pas mai aproape de realizarea acestui vis pe care noi îl numim Școala pentru Părinți, o Școală a Părinților Responsabili, gândită ca o platformă educațională care va dezvolta aptitudinile parentale acolo unde este mai mare nevoie de ele.

Am realizat de-a lungul timpului că singura șansă pe care o au copiii instituționalizați sau cei care provin din medii defavorizate, este educația corespunzătoare. Doar așa pot deveni și ei adulți responsabili. Se spune că primii 7 ani de acasă sunt mai importanți decât cei 5 ani de facultate. Sunt de acord cu această afirmație deoarece în primii ani de viață se formează caracterul copilului.

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia NOTEABOUTLIFE - Scoala pentru Parinti
Școala Pentru Părinți
Școala Pentru Părinți este singurul curs gratuit din România care oferă părinților un minim necesar de cunoștinte pentru a își educă armonios și sănătos copiii.

Evenimente fundraising

Școala Pentru Părinți @ Doneaza-ti benzina si alimenteaza cu fapte bune ~ 2019

Renunta la masina timp de cel putin o saptamana, mergi la birou cu bicicleta, pe jos sau transportul in comun, doneaza-ti “benzina” si alimenteaza cu fapte bune.

Școala Pentru Părinți @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Școala Pentru Părinți @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Vezi toate evenimentele3

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze.Cel...