Pachamama România

Pachamama România

Misiunea noastră

Credem cu tărie că fiecare persoană vine cu o menire, iar dacă ne recunoaștem chemarea și îi răspundem cu bucurie ne vom putea ajuta nu doar pe noi, ci și pe cei alături de noi, inclusiv Planeta, această minune dătătoare de viață, în care și noi trăim. Credem că fiecare dintre noi are miraculosul har al creativității, care ne ajută să atingem libertatea interioară și să facem mai repede schimbarea exterioară dupa care tânjim. Fiți creativi, fiți responsabili!

Promovam o Românie înfloritoare, o Românie care prețuiește comoara extraordinară a biodiversității. Știați că suntem țara cu cea mai mare biodiversitate din Europa? Și probabil țara care își apără cel mai puțin natura… Este moștenirea noastră inestimabilă, iar noi vrem să vă reamintim asta prin promovarea drepturilor Pământului și prin programele noastre de conștientizare. Visăm la o Românie în armonie cu natura, în care fiecare are șansa de a-și împlini vocația.

Purificarea minții și a spiritului începe cu purificarea corpului. O dietă sănătoasă, însoțită de multă mișcare, pentru a elimina toxinele care ne poluează mintea și trupul, și pentru a nu ne mai simți separați și egoiști, este primul pas spre Schimbare. Fiți Schimbarea pe care o așteptați de la lume!

[ Show more ]

Proiecte

Pachamama România
Drepturile Ecosistemului Roșia Montană
Ecosistemul Roșia Montană este o entitate vie ce ar trebui să aibă drepturi legale, cum ar fi: dreptul de a exista, a se regenera și a evolua natural; dreptul la aer, apă, sol curate etc.
Vezi toate proiectele3

Evenimente fundraising

Drepturile Ecosistemului Roșia Montană @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Educarea și formarea de “eco-reciclatori” @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Drepturile Naturii @ RIGHTS OF NATURE BIKE RIDE
THE JOURNEY It’s about raising awareness in order to promote the Rights of Nature European Citizens Initiative (ECI). Through this initiative, t
Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon ~ 2014
Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletis
Vezi toate evenimentele5

Pagini fundraising

I ride my bike for nature's rights

I grew up in a tiny village, somewhere up the hills of Romania.I had a wonderful childhood for which I am deeply grateful :) The rooster, the chickens...

0.8% Complete
I ride my bike for nature's rights

Every morning on the road brings different perspective! I am a messenger. My name is Alex  and  I became addicted  to long term travelling, to the “op...

6.6% Complete
Vezi toate paginile5