Asociatia Culori cu Suflet

Asociatia Culori cu Suflet

Terapie pentru Ingeri

Status: Fundraising

„Terapie pentru Îngeri”„Terapie pentru Îngeri” este un proiect prin care se vor acorda servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic copiilor cu dizabilități din Bucureștiești.

[ Show more ]

155 RON

Sumă:

2

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

„Terapie pentru Îngeri” este un proiect prin care se vor acorda servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic copiilor cu dizabilități din București. Proiectul propune – un stagiu de 12 luni în care vor fi implicați beneficiarii, urmând ca aceștia să aibă parte de servicii de kinetoterapie și masaj terapeutic săptămânal, cu sprijinul unui personal calificat stabilit. Organizarea de seminarii periodice cu părinții copiilor, în scopul informării și acumulării de noi cunoștințe menite să îi sprijine în demersul lor de a oferii copiilor o viață mai bună, cât și workshop-uri prin care mamele sunt învățate cum să realizeze masaj copiilor și foarte multe sfaturi despre cum pot să îmbunătățească starea de sănătate a celor mici.

„Dacă este să punctăm principalele motive pentru care trebuie să facem masaj copiilor, trebuie să știm faptul că îmbunătățim circulația sângelui la nivelul articulațiilor și țesuturilor, întărește articulațiile și ligamentele, favorizează aprovizionarea cu oxigen și facilitează foarte mult produsele metabolice și reduce conținutul de uree din sânge”, afirmă organizatorii.

Proiectul este în plină fază de implementare și va viza instituțiile și ONG-urile de profil din București, dar și persoane care au în componență tineri cu dizabilități care au nevoie de astfel de servicii. Prin pagina de facebook (https://www.facebook.com/tpiarad) a proiectului, vă stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare și modalitățile de înscriere ca beneficiari ai proiectului.