Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Status: Finantat

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

[ Show more ]

68,225 RON

Sumă:

14

Galantomi:

573

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

1.000 de copii nascuti cu probleme grave sau prematur sunt tratati anual in sectia de terapie intensiva nou-nascuti a Spitalului Judetean Constanta. Odata ajunsi aici, se intorc in timp, in 1968, anul construirii spitalului - de atunci, sectia nu a mai fost renovata! Spatiile existente sunt insuficiente si improprii, sunt inghesuite incubatoare pe holuri si in sala de nasteri, aparatura este depasita. Numai eforturile unor medici dedicati nu sunt suficiente pentru a salva acesti copii. 50 dintre copii internati aici in 2014 au murit inainte de a implini o luna.

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti. Orice copil din Romania merita sa fie tratat in conditii bune, moderne si sigure! Stim bine ce avem de facut si stim ca putem conta pe ajutorul vostru.

Va multumim din inima!

Mai multe detalii gasiti pe www.NouNascutiConstanta.ro