Asociaţia Sprijin pentru Diabet

Asociaţia Sprijin pentru Diabet

Da, si eu pot (ASD)

Status: Finantat

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem.

[ Show more ]

2,940 RON

Sumă:

6

Galantomi:

45

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Diabetul este poveste de fiecare secunda, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Minim 8 intepaturi pe zi/noapte, 56 pe saptamana, 224 pe luna, 2688 intepaturi pe an.

Pentru a reduce numarul de intepaturi din degetele copiilor, pentru a liniariza glicemiile lor si pentru a le dovedi ca se poate si cu aceasta boala, Gabriela este primul pacient cu diabet care va face turul Romaniei pe bicicleta.

La finalizarea proiectului Da, si eu pot, Asociatia Sprijin pentru Diabet va folosi fondurile pentru a asigura sisteme de monitorizare si consumabile pentru 13 copii din familii defavorizate care nu-si permit investitia a 2,500 lei/sistem. Totodata incercarea va dovedi ca miscarea este benefica si va ajuta si alte persoane cu diabet sa faca sport si sa spuna Da, si eu pot!