Asociatia Look Inside

Asociatia Look Inside

Lele Alexia Maria

Status: Finantat

Ea este Lele Alexia Maria si are 7 anisori. Alexia s-a nascut prematur la 34 de saptamani si are probleme medicale printre care Sindromul Wolf Hirschhorn si agnezia corpului calos.

 

[ Show more ]

727 RON

Sumă:

1

Galantomi:

14

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Daca la 7 ani alti copii deja invata sa scrie si sa citeasca, Alexia pronunta doar cuvantul singurei persoane care este alaturi de ea zi si noapte, MAMA.

Daca la 7 ani alti copii alearga, se joaca de-a v-ati ascunselea, Alexia trebuie sprijinita sa mearga neavand stabilitate pe picioare.

In ciuda tuturor acestor piedici, Alexia, este un copil foarte vesel, iubitor si chiar daca nu stie sa vorbeasca iti transmite bucuria si caldura ei sufleteasca prin gesturi si priviri.

De cand s-a nascut Alexia, parintii duc o lupta continua pentru a-i asigura tratamentele de care ar avea nevoie pentru o viata mai aproape de normalitate: logopedie, kinetoterapie si fizioterapie.

Datorita faptului ca Alexia nu poate mananca singura, nu se poate imbraca singura, mama trebuie sa fie in permanenta langa ea. Astfel, tatal este singurul care asigura venitul familiei.

Din pacate, toate fondurile familiei necesare pentru a continua tratamentele Alexiei s-au epuizat si ar avea nevoie de sustinerea noastra.

Ne dorim din tot sufletul sa-i redam Alexiei dreptul la o copilarie normala.