Asociația Club Sportiv Climb Again

Asociația Club Sportiv Climb Again

Antrenamente gratuite de escaladă pentru copiii cu nevoi speciale

Status: Inchis

Cine zice că un copil nevăzător nu poate atinge înălțimile sau că un copil care nu aude nu poate fi campion? Ne-am propus să schimbăm viitorul copiilor cu nevoi speciale din jurul nostru prin escaladă, prin dezvoltarea abilităților de viață și întărirea încrederii de sine care vin din practicarea acestui sport.

[ Show more ]

9,690 RON

Sumă:

2

Galantomi:

78

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Am început să lucrăm cu copii și tineri cu nevoi speciale în octombrie 2013, iar din ianuarie 2014 am înființat Asociația Club Sportiv Climb Again. Până azi, peste 200 de copii și tineri au participat gratuit la cursuri de escaladă, iar o parte au luat pasiunea în serios și au început să concureze și să participe la evenimente sportive dedicate.

Vrem să arătăm lumii că o dizabilitate nu înseamnă altceva decât o nevoie de adaptare și că acești copii au nevoie de activități care să le redea încrederea pe care o pierdut-o prin marginalizare.

Din 2015, clubul nostru sportiv a fost recunoscut de Federația Română de Alpinism și Escaladă și a organizat primul campionat de paraclimbing pentru copii nevăzători din România. Pentru toamna lui 2016 ne pregătim cu echipa de performanță pentru campionatul mondial de paraclimbing.

Implică-te ca donator, voluntar sau prieten cu sfaturi bune și împreună putem schimba vieți!