Fundația Vodafone România

Fundația Vodafone România

Oferă un curs de formare unui profesor din zona rurală

Status: Inchis

Instruim anual 34 de profesori și specialiști în educație care se implică în activitățile de la cele 12 centre de tip „Școală după Școală” coordonate prin programul „Investiție în mediul rural”.

 

[ Show more ]

1,685 RON

Sumă:

1

Galantomi:

10

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Instruim anual 34 de profesori și specialiști în educație care se implică în activitățile de la cele 13 centre de tip „Școală după Școală” coordonate prin programul „Investiție în mediul rural”.

Misiunea acestor dascăli este dificilă, mai ales aici, în zona rurală, unde copiii din medii defavorizate au responsabilități de oameni mari și participă la muncile din gospodării în detrimentul timpului pe care ar trebui să îl aloce studiului. 

Din păcate, în mediul rural, 40% dintre profesori sunt nevoiți să facă naveta, doar 3% sunt cadru didactic I* iar numărul copiilor care abandonează școala este îngrijorător.

Profesorii din mediul rural trebuie să fie alături de copii, să îi susțină în momentele grele, să îi ghideze și să îi inspire. Trebuie să fie maeștri ai metodelor interactive, să fie creativi și să știe cum să se folosească de tehnologie pentru a preda lecții mai atractive pentru cei mici.

Pentru a putea face toate aceste lucruri, profesorii au la rândul lor nevoie să fie formați și perfecționați.  

Ajută-ne să trimitem un profesor la un curs de formare! 2.000 lei sunt necesari pentru a acoperi taxa de participare, costul de transport, cazare și masă.

Investind în profesori, vom investi în copii și implicit în viitor.  

*Sursa: Fundația World Vision România și Fundația Vodafone România, ”Investiție în educația copiilor din mediul rural”