Fundația Comunitară Vâlcea

Fundația Comunitară Vâlcea

Sustine Fundatia Comunitara Valcea - 2019

Status: Finantat

Ne-am înființat, dar drumul abia acum începe. Pentru a continua să organizăm evenimente şi campanii de strângere de fonduri şi pentru a duce mai departe munca de mobilizare a comunităţii şi a resurselor (de la firme, diaspora vâlceană şi donatori recurenţi) avem nevoie de sprijin financiar.

Fundaţia Comunitară Vâlcea este un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină iniţiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunităţii. 

[ Show more ]

6,538 RON

Sumă:

1

Galantomi:

50

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității.

Suntem o echipă formată din tineri profesioniști, care au revenit acasă pentru a contribui la dezvoltarea locală, pentru a crea un spațiu care să răspundă  nevoilor comunității și să arate că „se poate”! Ne-am înființat în urma a 18 luni de muncă, pornind pe un drum frumos dar plin de provocări, pe care l-am rezuma cam așa: ne-am format ca grup de iniţiativă, am organizat 4 evenimente de fundraising proprii, 8 evenimente în parteneriat cu alte organizaţii, 5 campanii pe Galantom şi una la Maratonul Sibiului, 4 întâlniri cu comunitatea vâlceană din Bucureşti şi Sibiu.

În urma acestui proces am strâns 110 000 de lei - mai mult de jumătate din fondurile necesare înființării - și am găsit oameni care au crezut în noi și care ne-au susținut.

Ne propunem să restabilim încrederea și cooperarea dintre toate rotițele comunității vâlcene, să oferim resurse, să inspirăm și să-i mobilizăm pe cei din jurul nostru: ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea comunității vâlcene.

Printre proiectele finanțate la evenimentele Valcea Forest Run 2018 si Cercul Donatorilor Valceni sunt proiecte din domenii prioritare pentru judet: 

- sănătate - Sanatate pentru comunitate in Comuna Stoenesti,

- educaţie - Aripi in viitor, Sunshine, Ateliere de Educatie Sexuala, 

- social - Proiecte Mamici din Valcea, Bursa de excelenta, 

- cultural - Aventuri Culinare in Vatra cu Idei, Zestrea Vaideenilor. 

De la eveniment la eveniment, iniţiatorii proiectelor şi comunitatea din jurul lor au învățat să se mobilizeze pentru cauzele în care cred. Pentru a continua sa organizăm aceste evenimente de strângere de fonduri şi pentru a duce mai departe munca de mobilizare a comunitatii si a resurselor (de la firme, diaspora valceana si donatori recurenti) avem nevoie de sprijin financiar.  

Până la sfârşitul anului avem nevoie de 100 000 de lei pentru a organiza trei evenimente de strângere de fonduri şi de mobilizare a comunităţii (Vâlcea Forest Run 2019, Wine & Dine 2019 şi prima ediţie a Galei "Vâlcea pentru Vâlcea"), 2 campanii pe Galantom (Daruieste Ziua Ta, Sustine proiectele de la Valcea Forest Run 2019), pentru a monitoriza proiectele finantate si pentru a creste donaţia medie pe Galantom de la 150 de lei la 160 de lei.

Cei 100000 de lei vor fi folosiţi astfel: 30% cheltuieli administrative, 25% regie, 40% logistica organizarii evenimentelor si 5% cheltuieli neprevazute.

Din acest buget am strans deja 40000 de lei! 

Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!

https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/