Asociația Lume Bună

Asociația Lume Bună

Sustinem proiectele creative

Status: Finantat

Vrem să ajutăm cu dotarea cu proiectoare a 2 școli din județele Botoșani si Suceava, pentru ca cei mici să poată viziona documentare și materiale educative.

 

[ Show more ]

4,000 RON

Sumă:

1

Galantomi:

9

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Lume Bună promovează creativitatea și susține educația în 24 de județe. Își doresc o Lume mai Bună în care fiecare copil să se poată exprima liber, dezvoltându-și creativitatea și fiind încurajat să creadă în propria imaginație, indiferent de mediul din care provin. Așadar, prin intermediul activităților propuse și al proiectelor promovate, cei de la Asociatia Lume Bună construiesc această lume pentru și mai ales alături de copii.

Vrem să ajutăm cu dotarea cu proiectoare a 2 școli din județele Botoșani si Suceava, pentru ca cei mici să poată viziona documentare și materiale educative.

Fiecare dintre noi își amintește cu drag de anii copilăriei când băncile școlii au fost piatra de temelie pentru dezvoltarea noastră și formarea noastră ca profesioniști și, de ce nu, ca oameni. De aceea, baza materială a școlilor din medii defavorizate trebuie să fie o preocupare continuă.