Galantom caută
manageri de succes

pentru comunitatea oamenilor de bine

Ești manager? Vrei ca succesul tău să se multiplice fără nici un cost din partea ta? Atunci e timpul să fii Manager de bine alături de noi!

Te recunoști?

Ești propriul tău șef

și, cel mai probabil, ai propria ta companie. Ești pasionat de ceea ce faci și îți place să îți arăți abilitatea de duce la bun sfârșit proiecte complexe cu termene imposibile, reacționând la situații noi cu reflexe mai rapide decât Schumacher.

Ești o persoană orientată către detalii,

disciplinată, un adevarat Napoleon al multitasking-ului. Ai creativitatea lui Steve Jobs, dar și umorul să apreciezi că anunțurile de recrutare pot fi facute și într-un mod amuzant cu :).

Toate acestea ți-au adus succesul ca manager

și acum cu siguranță că ai multe sfaturi bune de împărtășit.

Faci parte dintr-un grup select de oameni de afaceri

care nu doar cred, dar au și demonstrat că poți avea succes în afaceri fiind etic, corect și onest. Afacerea ta este acum prosperă și în fiecare lună, când te uiți la impozitul plătit către stat, te gândești câte lucruri ai putea să faci mai eficient cu el pentru comunitatea din jurul tău.

Crezi că succesul se masoară în impact

Știi că, dincolo de cifre, succesul se masoară în impact, așa că ești în căutare de proiecte și provocari care să facă o schimbare în România. Dincolo de toate polemicile, de momentele în care maratonul prin top priorities pare interminabil, ești convins că vom reuși să schimbăm lucrurile, dacă începem cu fiecare dintre noi.

Te intrigă faptul că doar 21%* din firmele

care pot redirecționa 20% din impozitul pe profit o și fac, astfel că aproape 200 de milioane de euro nu ajung la ONG-uri, doar pentru că managerii nu profită de facilitatea din Art. 21, al. 4, lit. p) din Codul Fiscal. Însă anul ăsta vrei să ataci problema, mai ceva ca Lionel Messi vinclul porții.

(*Sursa: studiu HOSPICE Casa Sperantie, EY Romania și ARC)

Ce îți oferim:

our-philosophy-image
Știm că e vorba de doar 20% din impozitul pe profit, dar e un început bun.
Știm că nu ești genul de manager care deleagă totul, ci care se implică direct oricând e nevoie pentru a duce un proiect la capat.
Desigur că poți alege să susții cu 20% direct un ONG care activează într-un domeniu drag ție. Însă, direcționând către proiectul Galantom, ai șansa ca sponsorizarea ta să ajute un număr mult mai mare de proiecte și organizații din domenii cheie: sănătate, educație, mediu, incluziune socială și nu numai.
La fel ca și tine, dorim să fim cât mai eficienți și, pentru asta, vrem ca pentru fiecare 1 Euro investit să strângem pe platformă cel putin 3.7 Euro pentru cauzele beneficiare. Asta înseamnă un ROI (în termeni de impact social) de 370%! Și pentru că, dincolo de procente, importante sunt cifrele de la bottom-line, te anunțăm că obiectivul nostru pentru anul 2016 este de 300.000 de Euro strânși pe platformă.
Știm ca asta este una din clasicile propoziții din anunțurile de angajare dar nu puteam să nu închidem cu ea pentru că se potrivește cu planurile noastre. La fel ca și tine, credem că pentru a reuși trebuie să îți propui obiective îndraznețe. Așa că noi ne-am stabilit ca, prin multă muncă (și puțin noroc), să ajungem la 550.000 Euro în 2017 si 1.000.000 de Euro în 2019, fonduri strânse anual pentru ONG-urile de pe platformă.

Și, binențeles, titlul de

Manager Galantom

(un om mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat; generos; darnic; mărinimos)

Evident, cu acest nou titlu vei fi menționat între prietenii Galantom de pe platforma noastră, pe blogul nostru și pe pagina de Facebook.

Ne mândrim cu următoarele rezultate:

3370378
Donații strânse (RON)
130
Organizații
25313
Donații
133
Donație medie (RON)

Iată ce trebuie să faci:

În primul rând, să stabilești care este valoarea profitului pe anul fiscal 2015.

Următorul pas este să calculezi care este suma maximă pe care poți să o direcționezi. Asta pentru că ești manager de succes și vrei să profiți la maximum de orice facilitate. Aici, însă, trebuie să faci câteva mici calcule pentru a te încadra în cele două bareme indicate de Art.21, aliniat 4. litera p) din Codul Fiscal:

  • să nu depașească 20% din impozitul pe profit datorat;
  • să fie în limita a 3 la mie din cifra de afaceri.

Pentru că știm că un Manager adevărat apreciază proactivitatea, am pregătit pentru tine un calculator cu ajutorul căruia să calculezi suma pe care poți să o direcționezi.

Acum, că ai suma, trebuie doar să semnezi un contract de sponsorizare. Lucru care suntem convinși că îți va fi cel mai accesibil, că doar ai mâna formată și semnezi mai repede decât servește Rafael Nadal.

Nu trebuie să-ți faci griji în privința modelului de contract, îți punem noi la dispozitie draftul. Știm că nu semnezi nimic ca primarul, așa că poți să îl citești aici și, dacă ai cea mai mică modificare, îți stăm la dispoziție.

Descarcă modelul de contract

Calculator sponsorizare 20%

RON
RON
3 la mie din cifra de afaceri: 0 RON
Impozit pe profit:
înainte de a deduce sponsorizarea din impozitul de plată
0 RON
20% din impozitul pe profit: 0 RON
Impozit de plată:
după deducere sponsorizare din impozit de plată
0 RON
Suma maximă ce poate fi sponsorizată 0 RON

Despre Galantom

Galantom este o platformă de fundraising online care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru cauzele sociale în care cred. Galantom este un proiect Envision România, organizație născută din inițiativa unor tineri pasionați de programe sociale și IT care au ales să dezvolte proiecte generatoare de schimbare cu impact în societatea românească.

Împreună cu ONG-urile partenere, în doi ani am reușit să strângem peste 1,7 milioane RON pentru cauzele beneficiare, să aducem pe platformă peste 90 de organizații, să activăm peste 1500 de oameni să facă fundraising individual și să atragem peste 13000 donatii.

Imaginează-ți ce schimbare am putea să facem împreună, dacă ai fi și tu alături de noi și ai direcționa cei 20% din impozitul pe profit către platforma noastră, bani care altfel merg la stat.

TESTIMONIALE

Galantom este comunitatea oamenilor frumoși care vor să îmbine bucuria mișcării cu faptele bune! Mă bucur să fac parte dintr-un asemenea grup și sunt convinsă că împreună putem împlini vise! Ajutându-ne semenii, ne ajutăm pe noi! Mulțumim că ne ajutați să împărțim zâmbete!

Ana Maria Brânza

Ana Maria Brânză

Vice campioană olimpică la scrimă

Sunt la prima experiență de strângere de fonduri și a fost una extrem de reusită. Platforma Galantom m-a ajutat mult și cu siguranță o voi mai folosi în viitor. Vă recomand să vă implicați, să strangeți fonduri sau să donați, reușim astfel să legăm comunități în jurul unor cauze din educație, justiție, sănătate, artă, sport, mediu. Succes :)

Iulian Stanciu

Iulian Stanciu

CEO eMAG

Au fost întâi câțiva oameni de ispravă - Gabi, Andrei, Oana, Constantin - care s-au apucat de treabă. Ei ne-au convins că isprava Galantom merită. Apoi au fost mai mulți oameni grozavi - alergătorii care susțin Inima Copiilor. Ni s-au alăturat dorind ca, împreună, să facem mai mult bine.

Enona Chiriac

Enona Chiriac

Asociația Inima Copiilor

Organizațiile care au încredere în noi

Companii care ne-au sprijinit pana acum

Echipa noastră

Claudiu Antal
Claudiu Antal
Social Media Jedi

Încă student şi cu planuri măreţe, văd în jurul meu o mulţime de oportunităţi de „mai bine”, dar și de „mai rău”. Totuşi, aleg să le caut pe cele din prima categorie şi încerc să lupt pentru a le alunga din perspectivă pe cele dintr-a doua.

Constantin Negruț
Constantin Negruț
Brand Magician

Am intrat în sectorul non-guvernamental prin 2005 în Oneşti punând umărul la înființarea primului ONG cu adevărat activ la nivel local, Asociaţia de tineret ONESTIN, al cărui prag l-au păşit de atunci mai bine de 800 de tineri.

Andrei Chirtoc
Andrei Chirtoc
Harmonizer and Projects Conductor

Am cel puțin două motive pentru care m-am implicat în proiectele Envision: sentimentul de împlinire pe care îl ai când poți să îi ajuți pe cei care au nevoie de sprijin și nevoia organică de a schimba ce mă face să nu pot simți deplin, fără urmă de îndoială, mândria de a fi român.

gabriel-solomon
Gabriel Solomon
Dev & Sport Guru

Sportiv pasionat, ultramaratonist cu dorința de a face schimbare în comunitatea în care traiesc. Mi-am pus conștiințele de dezvoltare web și relații cu evenimente sportive la bătaie pentru a pune pe picioare platforma Galantom.

Ultimele știri de pe blogul Galantom

Donez barba mea! – o noua ocazie sa susții cauza dragă ție

Donații de peste 18,17 milioane de euro premiate la Gala Oameni pentru Oameni 2015

Premiul special Galantom la Gala Oameni pentru Oameni 2015 a fost acordat lui Daniel Mereuță. Alergător, biciclist, triatlonist, Daniel face parte dintr-un grup select de sportivi care susţin în mod constant aceeaşi cauză la evenimentele sportive la care participă. A organizat în mod voluntar un eveniment sportiv special pentru susţinerea copiilor instituționalizați, o cursă de 100 kilometri care a strâns 101 de fundraiseri, 1123 de donaţii, 100.238 RON.

Read more
Premiul „De la prieten la prieten” oferit de Galantom și Gala Oameni pentru Oameni

Am mai crescut un an!

Am mai crescut un an. Cifrele vorbesc de la sine (peste 1 mil de RON stransi pentru cauze caritabile, peste 90 de organizatii pe platforma si peste 13.200 de donatii), dar credem ca cel mai imbucurator lucru este faptul ca numaru de oameni care se alatura comunitatii oamenilor de bine creste in fiecare zi. Numarul de oameni care au strans fonduri voluntar pentru cauza in care cred prin Galantom s-a triplat in decursul unui an.

Read more
Despre puterea propriului exemplu

Dana Rogoz isi daruieste ziua de nastere pe Galantom

Dana Rogoz implineste pe 26 octombrie 30 de ani. Ea a ales ca anul acesta sa isi daruiasca ziua de nastere cauzei Touched Romania care sprijina mamele aflate in imposibilitatea de a-si creste copiii.

Read more

Unde ne găsești

Adresă corespondență

Piata Alexandru Lahovari, nr. 5A, et.1, ap.3, sect.1, Bucuresti

Telefon

+40 721-765.383
+40 741-040.219

Ne gasesti și pe:

facebook.com/Galantom