GalantOameni pentru oameni

....

Ne bucuram tare mult ca, prin bunavointa prieteniilor de la Asociatia pentru Relatii Comunitare, putem oferi un premiu Galantom in cadrul Galei Oameni pentru Oameni 2017, pentru cei mai activi oameni de bine de pe platforma, dar, in acelasi timp este si o misiune dificila, care ne pune in fiecare an in postura de a face o ierarhizare intre oameni buni. Pentru ca orice recunoastere oficiala are nevoie de un clasament care sa se bazeze pe criterii obiective, suntem, asadar, nevoiti sa facem o departajare intre oameni care ne plac si ne inspira in aceeasi masura si fiecare in felul lui.

Dincolo de clasament, in esenta premiul Galantom de la Gala Oameni pentru Oameni nu este despre cel mai bun la facut bine prin platforma Galantom.ro, despre cel care a strans cei mai multi bani, a avut cei mai multi donatori sau cele mai multe pagini de fundraising, ci este despre a-i inspira si pe altii sa se implice.

Anul acesta, avem bucuria de a va propune 3 exemple de oameni care ne inspira si de la care ne incarcam cu energie pentru a duce mai departe proiectul Galantom, nominalizati la premiul Galantom din cadul Galei Oameni pentru Oameni de pe 15 noiembrie:

Vlad Pop

Din 2015, cand a fost prima data voluntar pentru o saptamana in MagiCAMP, pe care Vlad o descrie ca “o  tabara plina de magie, aventura si poveste pentru copiii bolnavi de cancer”, proiectul i-a intrat in suflet. De atunci este cunoscut in comunitatea din Cluj si nu numai ca un ambasador dedicat al cauzei. In ultimii ani Vlad a daruit toate evenimentele sportive la care a alergat, precum si zilele sale de nastere proiectului MagiCAMP, reusind sa strangain total peste 93.000 de lei. Crezul lui Vlad este cat se poate de firesc: “Consider ca, daca sunt sanatos, am un job, o familie si multe alte binecuvantari, am si responsabilitatea de a da inapoi comunitatii si de a ajuta la educatia si viitorul copiilor”.

 

Eliza Nitescu

Eliza a sustinut in ultimii ani proiecte ale mai multor organizatii prin intermediul Galantom, dar cauza de care a fost cel mai aproape este Asocia?ia P.A.V.E.L. Dincolo de pasiunile sale pentru alergare si alpinism (a urcat pe varfurile Aconcagua, Elbruls, Kilimanjaro) pe care le-a dedicat fundraisingului pentru proiecte sociale, Eliza a cautat sa creeze din toate proiectele in care s-a implicat in ultimii ani contexte de promovare a cauzelor dragi, de fundraising si implicare a celor din jurul ei. Eliza a strans pana acum peste 33.700 de lei din care 30.000 pentru proiectele Asociatiei P.A.V.E.L.

 

Veronica Soare

Cand spui Veronica Soare spui minuni: minuni.ro, La minuni inainte (emisiunea de le Smart FM), Minuni pe Camino pentru Inima Copiilor. Mici minuni pe care Veronica reuseste sa le faca pentru a-i sprijinii pe cei care au nevoie de ajutor. Nu stim daca Veronica i-a inspirat pe altii sa mearga pe Camino de Santiago, dar ce stim cu siguranta este ca i-a inspirat pe unii oameni de bine care aveau poate deja in gand pelerinajul pe acest drum sa isi dedice calatoria unui proiect social prin platforma Galantom. Prin cele doua editii ale campaniei Minuni pe Camino pentru Inima Copiilor, daruindu-si ziua de nastere sau participand la un concurs caritabil de karaoke pentru Ajungem Mari, Veronica a reusit sa stranga prin platforma Galantom peste 60.000 de lei.

Casigatori sunt toti, indiferent caruia dintre ei ii vom inmana premiul. Dar cei mai castigati cred ca suntem noi, pentru ca ii avem prieteni, in comunitatea Galantom.

Ne vedem pe 15 noiembrie la Gala! 🙂

UPDATE 15 Noiembrie 2018

Castigatoarea premiului Galantom din acest an este Veronica Soare.

Felicitari Veronicai, lui Vlad si Elizei, dar si tuturor galantomilor care nu stau de-o parte, ci se implica trup si suflet pentru cauzele in care cred.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.