Premiul Galantom pentru cei mai activ fundraiseri la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2016

....

La editia din 2016 a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 240 de fundraiseri-alergatori au strans peste 223.000 RON pentru 31 de proiecte sociale prin intermediul platformei Galantom. Ii poti vedea pe cei care au decis sa sustina cauza in care cred prin participarea la RBBM, precum si proiectele sustinute de ei aici.

Continuam si anul acesta obiceiul frumos de a oferi o mica recunostinta celor mai activi fundraiseri pe Galantom la RBBM.

Cei care au primit premiul sunt o echipa de oameni frumosi Stefanel, Andrei si Norocel care lucreaza impreuna in sectia radioterapie din Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” din Bucuresti. Ei s-au format o echipa (RxRun) si participa la mai multe competii de alergare ca sa stranga fonduri pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.  Centrul HOSPICE din Bucuresti preia adesea din pacientii Spitalului Militar care au nevoie de ingrijire paliativa.

Dincolo de suma pe care au reusit sa o stranga pe pagina lor de Galantom la RBBM (13.443 lei) si de faptul ca au inregistrat recordul la cea mai mare suma donata cu cardul pe platforma (10.000 lei), credem ca cel mai important este felul in care cei 3 medici galantomi au reusit sa impleteasca un frumos lant al binelui: ei insisi medici contribuie la sustinerea unui serviciu medical important acordat de un ONG, care vine in completarea serviciior medicale pe care le pot oferi spitalele din Romania acum si care in alte tari este inclus in serviciile sustinute de sistemul de asigurare medicala.

Un exemplu inspirational despre cum oamenii pot contribui la schimbarea in bine a comunitatii in care traiesc pentru care LE MULTUMIM!

Multumim si prietenilor de la ABRC, organizatorii RBBM, pentru ca ne dau ocazia sa oferim recunoastere acestor oameni si sa facem cunoscuta povestea lor, cu speranta ca ii va inspira si pe altii.

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.