Va multumim ca sunteti “Galantomi” de doi ani alaturi de noi, prin intermediul unui clip dedicat voua!

....

Raiffeisen Bucharest Marathon 2015 marcheaza 2 ani de cand platforma Galantom o fost lansata. Editia maratonului din 2013 a fost primul eveniment care a reunit “galantomii” alergatori sub umbrela comunitatii oamenilor de bine care a inceput sa se cristalizeze in jurul platformei Galantom.

Oamenii minunati care strang fonduri voluntar, care doneaza pentru a sustine cauzele in care cred, dar si organizatiile care depun eforturi pentru a aduce schimbare in comunitati, sunt cei care ne motiveaza si ne dau incredere ca Romania se schimba in fiecare zi, putin cate putin, in bine.

Pentru a le multumi ca nu au incetat sa fie alaturi de proiectul nostru si de cauzele in care cred in cei doi ani, am creat acest clip in care, cu siguranta, se vor regasi. Chiar daca spotul pune in prim plan provocarea de a alerga primul maraton, el vorbeste, de fapt, metaforic, despre fiecare dintre fundraiserii voluntari care daruiesc ceva din viata lor personala sau fac eforturi importante, dar nu renunta sa-si sustina cauza pana la capat (fie ca si-au daruit ziua de nastere sau o pasiune, fie ca au rentuntat la fumat, fie ca au renuntat la mersul cu masina pentru a merge cu bicicleta la birou, fie au renuntat la zahar, ori au dedicat o altfel de povocare personala unei cauze).

Va rugam sa dati si voi mai departe clipul in online ca sa raspandim impreuna vestea cea buna :). 

Despre rezultatele platformei si povestile minunate ale oamenilor si organizatiilor din comunitea Galantom puteti citi mai multe pe galantom.ro. 

Multumim The Big Film pentru realizarea acestui clip si tuturor celor implicati!

La multi si galantomi ani impreuna!

Echipa Galantom – un proiect Envision Romania si People for Sport

Sustine Galantom

Platforma Galantom împlinește 10 ani!

În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Ajută-ne să facem și următorii 10 ani despre generozitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.