Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel

Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna.

Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere pentru a rezolva cat mai multe din obiectivele propuse. 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
2,123 RON
Donații:
28
Galantomi:
1

Prin proiectul ''Puterea bunatatii, pentru un viitor altfel'' Asociatia Job in Sibiu isi propune sa realizeze alte mici proiecte pentru scolarii din Zlagna.

Marius Ciuca isi doneaza ziua de nastere. 

Ce presupune acest proiect?

- pictarea (pictura tematica anotimpuri)  a zidurilor interioare de la intrarea in scoala. Costuri estimate: pictor: 500 lei, benzina deplasare si protocol: 100 lei, vopselele necesare le-am primit deja printr-o donație 

- introducerea internetului in scoala si plata abonamentului pentru un an de zile. Cost estimat: 600 lei (50 lei/luna). Copiii din Zlagna când merg la ciclul doi (clasa a-V-a) la scoala din comuna Barghis (de care apartine satul Zlagna) nu au abilitati de a cauta informatii si lucra pe internet;

- inlocuire siguranta boiler scoala (pentru apa calda). Cost estimat: 60-70 lei; 

- pungi pentru Craciun. Cost estimat: 1550 lei. 100 lei/pungă/copil X 15 copii + 50 lei benzina pentru transport; 

- excursie Targ Craciun Sibiu. Costuri: pizza/mâncare calda, suc, dulciuri si  bilete pentru folosirea jucariilor din targ.Transportul este asigurat cu microbuzul scolar.

Fondurile stranse se vor folosi pentru a rezolva cat mai multe dintre obiectivele enumerate mai sus. 

Cine sunt acesti copii?

12 copilasi care invata in ciclul primar la scola din satul Zlagna, plus alti 3 care merg la ciclul doi la scoala din Barghis,  scolari pentru care Asociatia Job in Sibiua desfasurat mai multe activitati printre care a amenajat si un loc de joaca in curtea scolii.

Zlagna este un sat din judetul Sibiu, cu mai putin de 200 de locuitori si cu o scoala care are o singura clasa ( elevi de varste/clase diferite).

Am aflat despre aceasta mica comunitate de la Ade (o amica), care stia despre proiectele Asociatiei Job in Sibiu.  Stia ca ajutam scolari din comunitati sarace ale judetului Sibiu. Asa am auzit prima data despre Zlagna. Într-o sambata ne-am urcat in masina si am pornit spre acest sat  unde am vizitat scoala, impreuna cu doamna invatatoare Porime Angela. 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul