Vacanta pentru bunici

Daca oamenii din Occident, o data cu pensionarea calatoresc mai mult decat in tinerete pentru ca au mai mult timp la dispozitie, in Romania, mai mult de jumatate din batrani asteapta moartea. Peste 40%ndin pensionarii romani nu au fost niciodata plecati intr-un concediu sau nu au vazut niciodata marea sau muntii. De asemenea, unul din doi batrani traieste singur.

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
3,300 RON
Donații:
20
Galantomi:
1

Daca oamenii din Occident, o data cu pensionarea calatoresc mai mult decat in tinerete pentru ca au mai mult timp la dispozitie, in Romania, mai mult de jumatate din batrani asteapta moartea. Peste 40%ndin pensionarii romani nu au fost niciodata plecati intr-un concediu sau nu au vazut niciodata marea sau muntii. De asemenea, unul din doi batrani traieste singur.Multi batrani fie nu au pe nimeni, fie au fost abandonati de copii in propriile case sau in azile pentru varstnici.

Dorim sa venim in sprijinul acestor batrani, care au muncit din greu, au crescut copii, nepoti si stranepoti, iar acum isi duc cu greu batranetile. Pe langa campania deja existenta, "O masa calda", lansam campania "Vacanta pentru bunici", prin intermediul careia ne-am propus sa oferim vacante gratuite, in Delta Dunarii, la mare si la munte, pentru o suta de batrani singuri sau abandonati in azile. Ne-am propus ca prin aceasta campanie sa le putem oferi din nou zambetul pe buze si in suflet, sa-i facem sa uite macar pentru cateva zile de boli, de medicamente si de singuratate.

Costul unui sejur este de 900lei de persoana. In pret intra transportul si cazarea cinci zile cu pensiune completa. Pe langa acestea, vrem sa le asiguram si una sau doua excursii optionale, precum si imbracamintea adecvata pentru vacanta. 

Te invitam sa fii alaturi de noi si de bunicii nostri! Vino alaturi de noi si devino voluntar! Ne poti ajuta direct, prin a deveni ghidul batranilor in vacanta, de exemplu. Avem nevoie atat de oameni cat si de resurse financiare pentru a indeplini aceasta campanie frumoasa, de suflet. Va multumim in avans pentru ajutor!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul