Sterilizări/Vaccinări/Îngrijire animale ~ 2020

Numărul de sterilizări/vaccinări/tratamente/animale îngrijite depind direct de donatiile pe care le primim. Ne dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Ne bucurăm de contribuția ta și îți mulțumim!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
24,145 RON
Donații:
207
Galantomi:
30

Sterilizarea animalelor abandonate este o activitate permanentă a asociației noastre, pe lângă vaccinarea, cazarea, promovarea pentru plasarea în familii a acestora. Pe lângă animale abandonate, oferim sterilizare și pentru animalele de companie ale persoanele care nu își pot permite aceste intervenții.

Încercăm să creștem numărul animalelor sterilizate de la un an la altul fiind convinși că aceasta este singura metodă de a contribui la reducerea animalelor abandonate și automat a suferinței acestora.

Înafară de sterilizări, vaccinări, tratamente pentru animalele bolnave, oferim, desigur, și cazare și mâncare animalelor pe care le avem în grijă. 

Numărul de acțiuni/tratamente depinde de finanțările pe care le primim, și dorim să strângem fonduri suficiente pentru a putea oferi aceste servicii către toate animalele care ar putea beneficia de ele.

Avem nevoie de sprijin financiar, iar orice donație ajută!

Asociatia Animal Life este activă din 2006 în Sibiu și împrejurimi prin acțiuni de salvare a animalelor sălbatice în dificultate și prin preluarea, tratarea, sterilizarea și plasarea în adoptie a animalelor de companie.

Ne-am concentrat în special pe problema câinilor fără stăpân, iar cifrele informative ale activitatii noastre din ultimii 9 ani sunt de cca 1100 câini și pisici sterilizați și cca 900 adoptați atât în România cât și în afară. Un ajutor mai putin contorizabil dar care a crescut prestigiul asociației este ajutorul oferit comunității prin ajutorul direct acordat oamenilor cărora le-am tratat, sterilizat sau preluat animalele. Nu în ultimul rând, campaniile de educație în școli desfășurate împreună cu primăria Sibiu și prezența noastră permanentă în mijlocul oamenilor a dus la o schimbare de mentalitate care s-a produs încet dar sigur în orașul nostru.

Toate aceste activități au nevoie de un loc unde se pot desfășura iar acesta este Adăpostul Animal Life, sau mai bine spus, Centrul de adopții și sterilizări Animal Life, locul în care animalele sunt primite cu brațele deschise de voluntari și medici dedicați.

Pentru a continua proiectele noastre și a salva, îngriji și da spre adopție cât mai multe animale, avem nevoie de ajutorul tău. 

Îți mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat. Fiecare ajutor, orice sprijin CONTEAZĂ!

 

 

 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul