Asociația Țara Tinerilor Uniți

Asociația Țara Tinerilor Uniți

Impreuna pentru familiile afectate de COVID19 ! @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Accepta provocarea si imbratiseaza un stil de viata sanatos ! Te-ai gandit mereu ca ar fi timpul sa incepi un stil de viata sanatos ? Ti-ai propus sa
[ Show more ]

1

Galantomi:

1

Donații:

30 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Accepta provocarea si imbratiseaza un stil de viata sanatos !

Te-ai gandit mereu ca ar fi timpul sa incepi un stil de viata sanatos ? Ti-ai propus sa alergi zilnic, sa renunti sa carbohidrati si zaharuri sau sa incepi un curs de dans ca sa te mentii in forma?

Te provocam sa incepi de maine si sa ii rogi pe prietenii tai sa te sustina!

Fie ca e vorba de o alimentatie sanatoasa sau de activitati sportive, poti sa te alaturi cauzei noastre ; pe langa un tonus de invidiat, poti sa contribui activ la sustinerea cu alimente si produse de igiena a 6 familii nevoiase din Bucuresti si imprejurimi.

Fara cafea + 10 min de sport = o fapta buna !

 

Susținem lunar cu alimente 6 familii din Bucuresti si imprejurimi

 

In aceasta perioada in care majoritatea dintre noi ne-am acomodat deja cu lucratul de acasa sau cu restrictiile sociale, exista familii care au ramas fara niciun venit din cauza disponibilizarilor provocate de criza COVID19.

Acesti oameni se straduiesc sa le ofere minimul necesar copiilor lor in case nebransate la apa si lumina. Se confrunta in fiecare zi cu mancarea din ce in ce mai scumpa si, deci, mai putina, cu imposibilitatea de a asigura continuitatea studiilor pentru copii si cu grija zilei de maine.

6 familii, in total 40 de membri, dintre care 28 de copii.

Ne-am propus sa strangem 1.700 de RON pentru a le asigura lunar (pentru cel putin 3 luni) minimul de produse alimentare si de igiena.

Impreuna putem sa ii ajutam sa depaseasca cat mai usor aceasta perioada de risc.

Fii alaturi de noi !