Asociația Politeia

Asociația Politeia

Fondul pentru Solidaritate Politeia - Tombolă caritabilă cu bilete la concerte

Dată: 31 December 2021
Asociația Politeia organizează, în parteneriat cu Best Music, o tombolă caritabilă. Toți banii strânși din donații vor fi folosiți pentru co
[ Show more ]

1

Galantomi:

15

Donații:

1,025 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Asociația Politeia organizează, în parteneriat cu Best Music, o tombolă caritabilă. Toți banii strânși din donații vor fi folosiți pentru consolidarea Fondului pentru Solidaritate Politeia.

Fondul pentru Solidaritate Politeia este folosit pentru susținerea accesului la educație de calitate copiilor ce provin din familii defavorizate și pentru susținerea acestor familii pentru îmbunătățirea condițiilor de locuire și învățare acasă și la școală ale copiilor.

Best Music oferă 2 invitații la 14 super concerte. Astfel, Tombola va avea 14 premii, constând în câte 2 invitații la fiecare concert. Prin urmare, Politeia va organiza câte o extragere pentru fiecare concert.

Pentru a participa este necesară o donație de cel puțin 30 lei, care asigură un ticket la una dintre extrageri. La fiecare donație multiplu de 30 primești o șansă în plus la Tombolă (spre exemplu, dacă donezi 300 lei, vei avea 10 bilete înscrise la Tombolă, deci 10 șanse să câștigi). Dacă optezi să donezi mai mult, poți alege mai multe concerte pentru care să ai o șansă (dacă, spre exemplu, donezi 120 lei, poți să soliciți 2 tickete pentru Tombola pentru concertul Gogol Bordello, un ticket pentru Tombola Nick Mason și un ticket pentru Tombola Hollywood Vampires).

În momentul realizării donației, este necesară menționarea concertului sau concertelor pentru care dorești să intri în competiție. Atenție! O donație de 30 lei asigură un ticket pentru extragerea alocată unui singur eveniment. În cazul completării eronate a formularului (spre exemplu, dacă sunt menționate mai multe concerte decât tickete ce pot fi alocate pentru suma respectivă), vor fi alocate ticketele primului eveniment menționat din listă.

Poți face multiple donații, în zile diferite, fiind însă mereu necesară menționarea concertului pentru care dorești să primești ticket sau tickete la Tombolă.

Tragerea la sorți va fi organizată de către Asociația Politeia, utilizând site-ul random.org. Pentru fiecare concert, fiecare ticket va avea alocat un număr, în ordinea în care au fost realizate donațiile. Astfel, dacă cineva donează spre exemplu 90 lei și dorește 3 tickete la același evenimente, va avea 3 numere consecutive.

O persoană poate participa la unul sau la toate cele 14 extrageri, putând însă câștiga invitațiile pentru maximum 2 dintre Tombole.

Premiile tombolei:

2 invitații la concertul Goran Bregovic & Wedding and funeral band - 16 aprilie 2021

2 invitații la concertul Alternosfera - București, Arenele Romane - 15 mai 2021

2 invitații la concertul CARGO 35 de ani - Show Aniversar - București, Arenele Romane - 21 mai 2021

2 invitații la concertul Subcarpați - Dă-i Foale - ediția a doua - 22 mai 2021

2 invitații la concertul Nick Mason's (Pink Floyd) Saucerful Of Secrets - București, Arenele Romane - 16 iunie 2021

2 invitații la concertul Gogol Bordello - București, Arenele Romane - 30 iunie 2021

2 invitații la concertul Wardruna - București, Arenele Romane - 13 iulie 2021

2 invitații la concertul Judas Priest - 50 Heavy Metal Years - București, Arenele Romane - 20 iulie 2021

2 invitații la concertul Slipknot - București, Romexpo - 21 iulie 2021

2 invitații la concertul James Arthur - București, Arenele Romane - 17 august 2021

2 invitații la concertul Hollywood Vampires - București, Romexpo - 31 august 2021

2 invitații la concertul Apocalyptica Cluj-Napoca - Cluj-Napoca, /FORM Space - 4 octombrie 2021

2 invitații la concertul Apocalyptica București - București, Arenele Romane - 5 octombrie 2021

2 invitații la concertul Tricky - București, Quantic Club - 12 octombrie 2021

Regulamentul integral și alte detalii pot fi găsite pe site-ul Politeia.