Asociația Dog Assist

Asociația Dog Assist

Your choice for others chance

Dată: 31 December 2021
La Dog Assist avem nevoie de un aparat foto profesional.  Nu, nu e un moft, e o nevoie. Din 1 martie incepem sa oferim sesiuni foto alaturi de cainii
[ Show more ]

0

Galantomi:

0

Donații:

0 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

La Dog Assist avem nevoie de un aparat foto profesional. 

Nu, nu e un moft, e o nevoie.

Din 1 martie incepem sa oferim sesiuni foto alaturi de cainii nostri de terapie si alaturi de alpacalele noastre de terapie. Scopul este sa reusim sa strangem fonduri pentru a sustine costurile pentru terapia copiilor ce vin la noi la centru sau pentru a sustine programele educative ce le oferim gratuit la gradinite si scoli.

De ce un aparat foto profesional? Pentru ca oricare dintre serviciile pe care le oferim incercam sa-l oferim la cel mai inalt nivel. Nu cautam un aparat nou, dar visam la un Nikon Z6 mirorless secondhand, sau ceva asemanator.

 

Context: De la 1 ian 2024 statul roman a hotarat sa taie posibilitatea IMM-urilor de a-si deduce sponsorizarile. Asa ca avem nevoie de unelte "pentru a invata sa pescuim". Dorim sa putem oferi un serviciu contracost, banuti ce ar sustine cheltuielile din asociatie. Dog Assist in 2023 a oferit mai mult de 3700 de sedinte de terapie si am oferit gratuit programe educative pentru aproape de 5300 de copii din gradinite si scoli.

 

Ajuta-ne sa ne cumparam aparatul foto care sa aduca banii cu care sa sustinem recuperarea si educatia copiilor!

Va mulțumim din suflet,

Echipa Dog Assist

 

Foto credit: Diana Jula Photographer