Asociatia Blondie

Asociatia Blondie

Pink Halloween ~ 2021

Dată: 31 December 2021
Pink Halloween se sărbătorește pe 25 octombrie și este un eveniment inventat de Asociația Blondie. Știi de ce? Pentru că dacă Halloween-ul ade
[ Show more ]

11

Galantomi:

73

Donații:

7,461 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pink Halloween se sărbătorește pe 25 octombrie și este un eveniment inventat de Asociația Blondie.

Știi de ce? Pentru că dacă Halloween-ul adevărat ar fi fost pe 25, nu pe 31 octombrie, Cristi, copilul alintat Blondie, ar fi fost încă în viața și ar fi apucat să îl sărbătorească în 2014.
Pentru el, care s-a născut cu o malformație gravă a inimii, 6 zile au fost prea mult ca să ajungă la ziua pe care și-o dorea.

Știi cum e? Când aștepți Craciunul, ziua de naștere, prima zi de școală, concertul acela pe care l-ai așteptat de mult, nașterea primului copil. Cum să crezi vreodată ca nu o sa ajungi sa le trăiești?

Copiii pentru care luptăm la Asociația Blondie nu au niciodată timp, iar ca să fim mereu pregătiți pentru ei, costurile sunt imense. Anul trecut peste 1000 de copii nu au apucat primul tort.

De asta sărbătorim Pink Halloween și dacă să sărbătorești cu noi, o poți face asa: 
Ne dai un mesaj să ne spui vestea, noi îți creăm o pagină pe www.galantom.ro, tu te gândești câți bănuți vrei sa strângi alături de noi (nu există o sumă prea mică, crede-ne), distribui către prieteni și familie și colegi și le povestești de ce să ți se alăture. O ținem asa 6 zile. 

Știi de ce? Pentru ca niciunul dintre copiii încă în viața acum să nu mai rateze Halloween-ul. Sau primul tort.