Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB)

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB)

Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice - ACDB @ Salomon EcoRun Moieciu ~ 2022

Dată: 21 May 2022

Puțin peste 1700 de alergători sunt așteptați să ia startul la Cros și la Maraton la aceasta editie Salomon EcoRun Moieciu, 575 la marathon iar spre 1100 la cursa de Cross. Incredibil este numărul țărilor participante, 19 în acest an, din nou steagurile multicolore vor anima centrul satului.

[ Show more ]

2

Galantomi:

6

Donații:

890 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cadrul natural în care se desfășoară evenimentul, peisajele alpine ale crestelor înzăpezite, particularitatea traseului prin forma inedită de trifoi și prin alternanța urcărilor și coborârilor sunt câteva din cele mai îndrăgite caracteristici ale evenimentului.

Competiția cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de mișcare în aer liber și iubitorilor de munte.

Marathon: concurs destinat alergătorilor avansați și celor care doresc să-și depășească limitele. Cursă pe distanța clasică de 42 de kilometri, cu o diferență de nivel de circa +2400m.


Cross: competiție destinată celor care preferă distanțele mai scurte sau care au început de curând alergarea și care doresc, totodată, să-și schimbe modul de viață, să devină mai activi. Va fi o cursă de 14 kilometri, cu o diferență de nivel de circa +600m, startul și sosirea având loc în Moieciu de Sus.


EcoKids: concurs destinat copiilor. În funcție de categoria de vârstă se vor parcurge diferite distanțe, cu startul și sosirea Sâmbătă după amiază în Moieciu de Sus. Înscrierea copiilor se va face vineri și sâmbătă în Moieciu de Sus.