Salvaţi Copiii Iași

Salvaţi Copiii Iași

Fii un Moș Crăciun realist de bun în 2022!

Dată: 31 December 2022
Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rând
[ Show more ]

69

Galantomi:

399

Donații:

73,920 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Bunătate, empatie, compasiune, simplitate, recunoștință, solidaritate. Împreună, ca familie, comunitate, umanitate, reușim să strângem rândurile și să facem mai mult bine.

Vă invităm să dați voie valorilor din inima voastră să se exprime de Sărbătorile acestea și să deveniți un Moș Crăciun realist de bun.

Copiii defavorizați, copiii care provin din medii de sărăcie extremă au nevoie de bunătatea și de generozitatea voastră. Moș Crăciun la Salvați Copiii Iași este un moș care nu răsfață, deși toți copiii merită asta, ci este un moș care împlinește nevoi de bază, absolut vitale.

Față de alți ani, în care Crăciunul era momentul aprinderii bucuriei din ochii copiilor vulnerabili cu o jucărie, o hăinuță groasă sau un dulce, în 2022 Crăciunul înseamnă: supraviețuire. Înseamnă să luptăm împreună pentru a-i feri de frig, de foame, de traume psihice și emoționale și a-i duce la școală.

Acum, mai mult ca niciodată, acești copii au nevoie de noi toți, să-i ocrotim și să le luăm greutatea lumii de pe umerii lor mici de aceste Sărbători.