Ajungem Mari

Ajungem Mari

Psihoterapie pentru copiii vulnerabili ~ 2022 @ Provocare sportiva pentru terapie – 2022

Dată: 31 December 2022
Ai o provocare sportivă? Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau sÄ
[ Show more ]

5

Galantomi:

61

Donații:

6,035 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Ai o provocare sportivă?

Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!

Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, pot fi agresivi cu cei de aceeasi varsta, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

Proiectul isi propune sa vina in sprijinul copiilor si tinerilor institutionalizati vulnerabili sau aflati in situatii de risc si sa le ofere acestora sansa de dezvoltare personala si integrare sociala prin sedinte de terapie adaptate le nevoile lor.

In functie de acestea, copiii vor beneficia de:
-ateliere de joc terapeutic (joc senzorial, sand-play, terapie prin arta etc.)
-sedinte individuale de terapie

Speram sa putem asigura terapie de lunga durata, atat timp cat au nevoie acesti copii, cu ajutorul vostru, rin platforma Galantom.

Costul mediu pentru o sedinta de terapie pentru un copil este de 120 de lei.

Costul total pentru 6 luni de terapie pentru un copil este de 2880 lei.

Fundraiserii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cât mai mulți copii, pentru a le oferi șansa la o viață mai bună și posibilitatea de a deveni adulți curajoși și ambițioși.

Cum functioneaza?   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 in care spui ce te motiveaza si de ce ar trebui prietenii si colegii tai sa doneze si trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro

2. Noi iti cream pagina ta de Galantom si iti trimitem un e-mail cu sfaturi si link-ul paginii, pentru ca tu sa o promovezi;

3. Tu distribui link-ul in comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc) si iti inviti prietenii sa doneze.

Te așteptăm să iti depasesti limite si sa contribui la viitorul copiilor din centre!