Ajungem Mari

Ajungem Mari

Materiale educaționale pentru copiii instituționalizați @Provocări sportive individuale ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca t
[ Show more ]

1

Galantomi:

14

Donații:

2,008 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament!

Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii şi copiii instituţionalizaţi să aibă acces la materiale educaţionale menite să îi ajute să înveţe mai bine şi mai uşor. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni, orice provocare sportivă e bună. Faci mişcare pentru tine şi strângi bani pentru copii.

Donează ca să ajuți copiii din centrele de plasament să descopere lumea interioară și pe cea care îi înconjoară! Cu ajutorul tău putem să le oferim instrumente de explorare, materiale educaționale prin care să le stimulăm dezvoltarea senzorială, capacitatea de concentrare, abstractizarea gândirii și, în special, stimularea creativității și a spontaneității pentru a deveni astfel tineri și adulți capabili, flexibili, dezvoltați cât mai armonios.

Avem nevoie de suportul tău pentru a achiziționa materiale educaționale și resurse cât mai diverse. De la materiale de papetărie sau bricolaj pentru ateliere de arts&crafts la semințe de fructe și legume pentru a învăța cum se plantează și cum avem grijă de mediu, de la materiale cât mai trăznite pentru a crea un laborator de experimente cu ajutorul chimiei și fizicii până la cărți senzoriale și educative ca suport în cadrul terapiilor copiilor, toate acestea susținându-i într-o dezvoltare cât mai armonioasă.

Voluntarii noștri sunt pregătiți pentru ateliere, copiii sunt pregătiți să se distreze și să învețe, iar noi suntem aici ca să le oferim toate ideile de activități pentru a crește MARI.

Alege-ţi provocarea şi strânge bani pentru aceşti copii, ajutându-i astfel să experimenteze lumea cunoaşterii prin joc.

Cum funcţionează   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 în care spui ce te motivează şi de ce ar trebui prietenii şi colegii tăi să doneze şi trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro.

2. Noi îţi creăm pagina de Galantom şi îşi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii, pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul în comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc.) şi îţi inviţi prietenii să doneze.