Ajungem Mari

Ajungem Mari

Tabere de dezvoltare personală pentru tinerii instituționalizați @Provocări sportive individuale ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca t
[ Show more ]

3

Galantomi:

23

Donații:

2,845 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament!

Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii şi copiii instituţionalizaţi să poată merge în tabere de dezvoltare personală sau de viaţă independentă. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni, orice provocare sportivă e bună. Faci mişcare pentru tine şi strângi bani pentru copii.

Taberele de dezvoltare personală se desfăşoară la munte sau la mare, cu grupuri de 20-25 de copii şi presupun organizarea de drumeții, vizite la castele, excursii cu telecabina, seri tematice, jocuri de echipă, jocuri de rol, improvizație, spectacole.

Taberele de viață independentă se organizează în grupuri mai mici, de 15-18 participanți cu vârste de peste 15 ani şi conțin exerciții practice de viață independentă. Tinerii învață să lucreze în echipă, să gestioneze un buget, să facă cumpărături, să gătească și primesc diferite responsabilități în organizarea activităților.

În centrele de plasament de tip vechi copiii şi tinerii nu au acces la activități de gospodărire (curățenie, gătit, cumpărături etc.), iar la ieșirea din sistemul de protecție le este foarte greu să se adapteze la viața independentă. În tabere trainerii organizează și exerciții practice pentru angajare – redactare CV și scrisoare de intenție, căutare de locuri de muncă, simulări de apeluri pentru angajare, simulări de interviu, gestionarea conflictelor la locul de muncă etc. 

Alege-ţi provocarea şi strânge bani pentru aceşti copii. Cu cât aduni mai mult, cu atât îi ajuţi să se pregătească pentru viaţa de adult, să înveţe ce au de făcut, să simtă că nu sunt singuri şi că vor reuşi.

Cum funcţionează   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 în care spui ce te motivează şi de ce ar trebui prietenii şi colegii tăi să doneze şi trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro.

2. Noi îţi creăm pagina de Galantom şi îşi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii, pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul în comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc.) şi îţi inviţi prietenii să doneze.