Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați @ Provocări sportive individuale ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca t
[ Show more ]

1

Galantomi:

22

Donații:

3,303 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament!

Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii şi copiii instituţionalizaţi să primească şansa de a explora oraşul, de a vizita şi descoperi locuri noi, de a cunoaşte şi interacționa cu oameni noi. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni, orice provocare sportivă e bună. Faci mişcare pentru tine şi strângi bani pentru copii.

Proiectul de ieşiri şi excursii le oferă copiilor şi tinerilor din centrele de plasament posibilitatea de a trăi experienţe inedite pentru ei, dar şi de a petrece mai mult timp, extrem de valoros, alături de voluntarii care îi îndrumă şi învaţă la fiecare pas.

Voluntarii organizează ieşiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri şi evenimente. Aceştia îi însoțesc pe copii şi participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfăşurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu ei despre diverse teme precum prietenie, valori morale, carieră, pasiuni şi emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Cu 600 de lei susții un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă şi se bucură de experiențe minunate! Costul mediu al unei ieşiri alături de voluntari este de 50 de lei şi include biletele de acces, transportul şi gustările pentru copii şi însoţitori, voluntari şi educatori de la centre.

Alege-ţi provocarea şi strânge bani pentru aceşti copii. Cu cât aduni mai mult, cu atât cresc şansele pentru ca ei să aibă parte de ieşiri şi excursii care le arată lumea din afara centrelor de plasament.

Cum funcţionează   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 în care spui ce te motivează şi de ce ar trebui prietenii şi colegii tăi să doneze şi trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro.

2. Noi îţi creăm pagina de Galantom şi îşi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii, pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul în comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc.) şi îţi inviţi prietenii să doneze.