Ajungem Mari

Ajungem Mari

Sprijin pentru tinerii instituționalizați @ Provocări sportive individuale ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca t
[ Show more ]

2

Galantomi:

25

Donații:

2,336 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament!

Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii instituţionalizaţi să facă primii paşi în orientarea profesională şi vocațională. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni, orice provocare sportivă e bună. Faci mişcare pentru tine şi strângi bani pentru aceşti tineri.

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care adolescenţii din centrele de plasament sunt învăţaţi că prin determinare şi o educație solidă și ei pot ajunge exact ce își doresc.

Copiii care cresc în centrele de plasament cunosc puține lucruri despre lumea din jur şi ce presupune să ai o anumită profesie/să mergi la serviciu. Percepția lor asupra realității este limitată la viața din centru și orele de la școală.

În cadrul acestui proiect ei beneficiază de:

– consiliere vocațională individuală și de grup;

– burse pentru cursuri de calificare acreditate sau școala de șoferi;

– vizite în diverse locuri de muncă și discuții cu angajații.

Prin ședințele de consiliere vocațională tinerii descoperă ce meserii sunt potrivite pentru ei în funcție de abilitățile și valorile lor. În funcție de recomandările consilierilor vocaționali voluntarii și specialiștii colaboratori Ajungem MARI îi susțin să urmeze cursuri de calificare, să își dezvolte anumite abilități prin activități extrașcolare, să se angajeze sau să facă voluntariat pentru a căpăta experiență. Prin vizitele în locuri de muncă le transmitem tinerilor cât mai multe informații despre ce înseamnă un loc de muncă, ce pregătire şi cunoştințe le sunt necesare, cum să se comporte la serviciu şi să lucreze în echipă.

Alege-ţi provocarea şi strânge bani pentru aceşti tineri. Cu cât aduni mai mult, cu atât cresc şansele pentru ca ei să descopere şi să se descopere, astfel încât să fie motivaţi să-şi continue studiile și să nu abandoneze școala.

Cum funcţionează   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 în care spui ce te motivează şi de ce ar trebui prietenii şi colegii tăi să doneze şi trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro.

2. Noi îţi creăm pagina de Galantom şi îşi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii, pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul în comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc.) şi îţi inviţi prietenii să doneze.