Ajungem Mari

Ajungem Mari

Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați @ Provocări sportive individuale ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca t
[ Show more ]

1

Galantomi:

9

Donații:

1,900 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament!

Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii şi copiii instituţionalizaţi să poată merge la psihoterapie şi să depăşească traumele suferite. Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni, orice provocare sportivă e bună. Faci mişcare pentru tine şi strângi bani pentru copii.

Psihoterapia este esenţială pentru cei care au suferit abuzuri fizice sau sexuale, au trecut prin separarea de familie sau decesul părinţilor. Însăşi procesul de instituţionalizare în sine este cauzator de traume, iar efectele se văd cu ochiul liber. Mulţi dintre copiii şi tinerii din centrele de plasament se desconsideră, suferă de lipsă de încredere, unii sunt agresivi cu cei din jur, alţii au probleme la şcoală şi mai toţi îşi proiectează imagini sumbre pentru viitor.

Au nevoie de ajutor ca să se înţeleagă, să se accepte şi să îşi schimbe perspectiva. Cu ajutorul şedinţelor de terapie adaptate la nevoile şi vârsta lor aceştia primesc şansa la dezvoltare personală şi integrare socială.

Costul mediu pentru o şedinţă de terapie pentru un copil este de 120 de lei

Costul total pentru 6 luni de terapie pentru un copil este de 2880 lei

Alege-ţi provocarea şi strânge bani pentru aceşti copii. Cu cât aduni mai mult, cu atât cresc şansele pentru ca ei să se transforme în adulţi ambiţioşi şi echilibraţi.

Cum funcţionează:   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 în care spui ce te motivează şi de ce ar trebui prietenii şi colegii tăi să doneze şi trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro.

2. Noi îţi creăm pagina de Galantom şi îşi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii, pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul în comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc.) şi îţi inviţi prietenii să doneze.