Ajungem Mari

Ajungem Mari

Tabere de dezvoltare personală pentru tinerii instituționalizați @Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2023

Dată: 02 April 2023
Vino şi aleargă pe 2 aprilie în Echipa Ajungem MARI la Cluj Napoca Marathon. Adună bucuria pentru sport cu dorinţa de a ajuta şi devino fundrais
[ Show more ]

1

Galantomi:

46

Donații:

5,100 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vino şi aleargă pe 2 aprilie în Echipa Ajungem MARI la Cluj Napoca Marathon.

Adună bucuria pentru sport cu dorinţa de a ajuta şi devino fundraiser Ajungem MARI la Cluj Napoca Marathon. Oferă-le în acest fel copiilor din centrele de plasament posibilitatea de a merge în tabere de dezvoltare personală sau de viaţă independentă.

Poţi alerga la cursa Family (800-1200 m), crosul de 4 sau 10 kilometri, ştafetă, semimaraton sau maraton, devii fundraiser şi dai copiilor şi tinerilor instituţionalizaţi şansa de a învăţa să se descurce pe cont propriu, o lecţie vitală pentru momentul în care vor părăsi sistemul de protecţie.

În centrele de plasament de tip vechi copiii şi tinerii nu au acces la activități de gospodărire (curățenie, gătit, cumpărături etc.), iar la ieșirea din sistem le este foarte greu să se adapteze la viața independentă. În tabere fac exerciții practice de viață independentă. Învață să lucreze în echipă, să gestioneze un buget, să facă cumpărături, să gătească și primesc diferite responsabilități în organizarea activităților. Trainerii organizează și exerciții practice pentru angajare – redactare CV și scrisoare de intenție, căutare de locuri de muncă, simulări de apeluri pentru angajare, simulări de interviu, gestionarea conflictelor la locul de muncă etc. 

Ajută-i pe copiii şi tinerii din centrele de plasament să se pregătească pentru viaţa de adult.

Cum devii fundraiser?

Separat de înscrierea în concurs, care se face pe site-ul homepage | Cluj-Napoca International Marathon (maraton-cluj.ro), te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest FORMULAR FUNDRAISER GALATOM – AJUNGEM MARI şi ne trimiţi o poză cu tine pentru pagina de Galantom la adresa de e-mail galantom@ajungemmari.ro.

Noi îți creăm o pagină aici şi tu promovezi pagina în rândul prietenilor și colegilor, care te vor susține cu donații online ca să îți dea curaj încă de când te antrenezi!

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: alina@ajungemmari.ro.

________________________________________________________________

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 12 va avea loc pe data de 2 aprilie 2023.

Participanţii se pot înregistra la următoarele probe:

  • Maraton Wizz Air - 42.195 km
  • Semimaraton - 21.0975 km
  • Ștafetă - 4 x 10.55 km
  • Crosul 10k - 10.55 km
  • Cros 4km - 4 km
  • Family - 800 m - 1200 m

Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este organizat de Runners Club, cu sprijinul Primăriei Muncipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.