Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Absolvent Galantom ~ 2022

 

2
Cauze:
1
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
Donații:

Provocarea se adresează elevilor și studenților care organizează evenimente legate de absolvire și care doresc să doneze banii colectați pentru taxa de intrare, cei pe care i-ar fi dat pe ținutele speciale pentru petrecere, pentru flori sau cadouri, ca să susțină o cauză socială. Fă-ți pagină de Galantom pentru ați dărui absolvirea pe dar.galantom.ro!

La inițiativa unor elevi și profesori galantomi de la Colegiul Național Vasile Alecsandri din Galați, am lansat un nou tip de provocare pentru fundraising pe Galantom: "Donează-ți absolvirea".

Provocarea se adresează elevilor și studenților care organizează evenimente legate de absolvire și care doresc să doneze banii colectați pentru taxa de intrare, ori banii pe care i-ar fi dat pe ținutele speciale pentru petrecere, sau să își îndemne prietenii să doneze banii pe care i-ar fi dat pentru flori ori pentru cadouri, ca să susțină o cauză socială în care cred.

Fă-ți pagină de Galantom pentru ați dărui absolvirea pe dar.galantom.ro!

Gaudeamus igitur, galantomes dum sumus! :)

Mai multe pe dar.galantom.ro.

Pagini fundraising

Îmi donez absolvirea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Eu am hotărât să dăruiesc unei cauze dragi mie, următoarele două absol...

74.4% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation