Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Concurs caritabil de karaoke - ediția a 7-a

 

1
Cauze:
5
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
Donații:

Wanted! Căutăm oameni frumoși, iubitori de muzică și cu dorință de FAPTE BUNE!

Organizăm a 7-a ediție a Concursului caritabil de Karaoke Ajungem MARI unde îi așteptăm oameni buni și  pasionați de muzică să aducă bucurie copiilor și tinerilor din centrele de plasament. 

Wanted! Căutăm oameni frumoși, iubitori de muzică și cu dorință de FAPTE BUNE!

Organizăm a 7-a ediție a Concursului caritabil de Karaoke Ajungem MARI unde îi așteptăm oameni buni și  pasionați de muzică să aducă bucurie copiilor și tinerilor din centrele de plasament. 

Prin participare, veți ajuta copiii și tinerii talentati să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitara, robotica, fotbal, handbal etc. Cursurile îi ajută să prindă încredere în ei, să învețe să comunice, să iși facă prieteni noi și să fie mai fericiți și mai motivați.


Cum funcționează? 

1. Te înscrii în concurs completând formularul de înscriere și ne trimiți o fotografie la comunicare@ajungemmari.ro. Noi îți creăm pagina ta de fundraiser pe platforma Galantom și îți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri.

2. Strângi cât mai multe puncte-donații de la prieteni înainte de eveniment! Distribui în rândul prietenilor și colegilor pagina ta de fundraiser pentru a te ajuta cu donații. Se pot strânge donații și în ziua evenimentului. 50 lei donați = 1 punct în concurs.

3. Participi la evenimentul online ce va avea loc duminică, 19 decembrie, pe Zoom. Vei cânta 2 piese și un colind pe care le alegi înainte. Copiii de la clubul de canto Ajungem MARI vor juriza și vor acorda note. Notele date de fiecare membru al juriului se adună cu punctele-donație, iar câștigătorul este concurentul cu cel mai mare punctaj.

Vă provocăm să cântați și să ajutați cel puțin un copil să își descopere noi perspective asupra viitorului!

Costul mediu pentru participarea la un curs fizic/online este de 200 lei/luna. Pentru a susține un copil la un curs timp de 6 luni, suma necesara este de 1200 lei.  În 2022 ne dorim să susținem peste 200 de copii la cursuri, așa că sprijinul vostru este foarte important. 

Bineînțeles, fundraiserii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cât mai mulți copii, pentru a le oferi șansa la o viață mai bună și posibilitatea de a deveni adulți curajoși și ambițioși.

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la: [email protected], telefon 0756.571.881.

Îți mulțumim din suflet pentru susținere și te așteptăm la eveniment!

Pagini fundraising

Totul pentru muzica!

Muzica este educatie, terapie, spirit si viata. Sa ii ajutam si pe cei mici sa descopere toate acestea. 

33.333333333333% Complete
Cânt și eu pentru copii!

Ce poți face când auzi pe cineva că te cheamă să ajuți!? Nu stai pe gânduri, iei toate armele pe care le ai și te străduiești să o faci cât mai bine....

100% Complete
Hai să dăruim de sărbători! ^^

Cel puțin de sărbători este bine să ajutăm sufletele care nu au avut foarte mare noroc în viață, dar putem să le aducem bucuria în suflete și pe fețe...

0% Complete
Colindator de fapte bune

Buna! Sunt Ana si abia astept sa particip la concursul caritabil de karaoke organizat de AjungemMari! Anul asta ii voi canta Mosului pentru zambetele...

100% Complete
Hai sa zambim impreuna!

Iti place să zambești? Îți place să primesti cadouri? Atunci cu siguranța îti place și să ofer zâmbete si cadouri, hai sa facem împreună! 

100% Complete
”De Crăciun îndeplinim vise!”

Anul acesta, de Crăciun, nu vreau numai eu să fac o faptă bună fiind voluntar ci și voi ca donând pentru visele copiilor. Mulți avem pasiuni, vise, pe...

17.5% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation