Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Campionat caritabil de Șah ~ 2022

 

1
Cauze:
11
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
Donații:

Dacă ești jucător de șah, profesionist sau amator, înscrie-te la Campionatul caritabil de Șah și ajută copiii instituționalizați să beneficieze de cursuri vocaționale!  

Wanted! Căutăm pasionați de șah!

Dacă ești jucător de șah, profesionist sau amator, înscrie-te la Campionatul caritabil de Șah și ajută copiii instituționalizați să beneficieze de cursuri vocaționale!  

Copiii și tinerii talentați vor avea astfel șansa să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitară, robotică, fotbal, handbal etc. Cursurile îi ajută să prindă încredere în ei, să învețe să comunice, să își facă prieteni noi și să fie mai fericiți și mai motivați.

Cum funcționează? 

1. Te înscrii în concurs completând formularul de înscriere și ne trimiți o fotografie la [email protected]Noi creăm pagina ta de fundraiser pe platforma Galantom și îți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri.

2. Strângi cât mai multe puncte-donații de la prieteni înainte de eveniment! Distribui în rândul prietenilor și colegilor pagina ta de fundraiser pentru a te ajuta cu donații. Se pot strânge donații și în ziua evenimentului. 50 lei donați = 1 punct în concurs.

3. Participi la evenimentul ce va avea loc duminică, 15 Mai, începând cu ora 10.30, la Hashtag Pub. La punctele câștigate în concurs se adaugă punctele-donație, iar câștigător este concurentul cu cel mai mare punctaj.

Îți mulțumim din suflet pentru susținere și te așteptăm la eveniment!

 

Proiecte susţinute la eveniment

Cursuri vocaționale pentru copiii talentați - 2022 @ Concurs caritabil de Șah ~ 2022
Wanted! Căutăm pasionați de șah! Dacă ești jucător de șah, profesionist sau amator, înscrie-te la Concursul caritabil de Șah și ajută copi
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation