Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Alerg din iubire pentru VIAȚĂ ~ 2022

 

1
Cauze:
0
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
Donații:


Evenimentul Alerg din iubire pentru viață este un cros caritabil, taxele de participare vor fi considerate o donație pentru susținerea beneficiarilor asociației – femei aflate în criză de sarcină și pruncii lor.

Pe 1 iunie - ziua în care se celebrează copiii, miracolul nașterii și dreptul copiilor de a fi protejați, ziua în care fiecare dintre noi poate să se simtă din nou copil și să redescopere bucuria jocului, te invităm să alergi în Parcul Tineretului alături de comunitatea LIFECALL la crosul caritabil Alerg din iubire pentru VIAȚĂ.

Evenimentul Alerg din iubire pentru VIAȚĂ este un cros caritabil, fondurile strânse vor fi utilizate pentru susținerea beneficiarilor asociației – femei aflate în criză de sarcină și pruncii lor.

Te poti înscrie singur sau împreună cu prietenii și familia la una din cursele competitive: "Femei pentru mame", "Aleargă ca un bărbat!", "Tinerii susțin viața", "Copii pentru copii" sau la una din cursele necompetitive: "Alerg în familie", Cursa pentru seniori , "Mama merge și eu alerg în burtică".

Iubirea pentru VIAȚĂ se arată în fapte.
Înscrie-te fundraiser la crosul Alerg din iubire pentru VIAȚĂ si ajută-ne să creștem comunitatea LifeCall.

În plus, vei beneficia de 100% reducere la taxa de înscriere la cros.

Vino în comunitatea LifeCall!
Susține VIAȚA!

Contactează-ne și te ajutăm să îți creezi pagina de fundraiser pe galantom.ro: [email protected]/ tel 0740.12.21.86

 

Proiecte susţinute la eveniment

Sprijină femeile în criză de sarcină și pruncii lor @ Alerg din iubire pentru VIAȚĂ ~ 2022
Pe 1 iunie - ziua în care se celebrează copiii, miracolul nașterii și dreptul copiilor de a fi protejați, ziua în care fiecare dintre noi poate

Pagini fundraising

0% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation