Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Cheia MTB Challenge

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
30 RON
Sumă:
1
Donații:

A șaptea ediţie a concursului XCM Cheia MTB Challenge te aşteaptă cu cel mai spectaculos traseu din zona Văii Teleajenului.

A șaptea ediţie a concursului XCM Cheia MTB Challenge te aşteaptă cu cel mai spectaculos traseu din zona Văii Teleajenului. Parcurgerea munţilor Tătaru și Ciucaș îţi va oferi o experienţă de neuitat, cu căţărări provocatoare, zone de respiro, în care poţi admira peisajele de basm, dar şi coborâri de mare viteză. Concursul din anul 2023 are patru probe destinate adulților, dar și probe destinate copiilor în funcție de categoria de vârstă. Acesta se adresează atât sportivilor amatori cât și legitimați, având categorii specifice destinate acestora.

Acesta este un proiect al Asociației Pentru Dezvoltare Comunitară „Zăganul”, organizație care are ca principal scop de a promova dezvoltarea durabilă a comunităților văii Teleajenului. Competiția a luat naștere în anul 2016 din nevoia ca valea superioară a Teleajenului, în special zona montană din localitatea Măneciu din vecinătatea masivului Ciucaș, să găzduiască o competiție ciclistă cu specific MTB, lucru care nu s-a mai întâmplat până atunci. Prin intermediul acesteia am reușit să marcăm și să deschidem mai multe trasee cicliste pentru competiții și pentru promenadă, promovând zona din punct de vedere turistic, sportiv, dar și ca imagine socială.

Proiecte susţinute la eveniment

Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC @ Cheia MTB Challenge

A șaptea ediţie a concursului XCM Cheia MTB Challenge te aşteaptă cu cel mai spectaculos traseu din zona Văii Teleajenului.

Pagini fundraising

Pedalez pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii

Pedaleaz pentru bine! - Ajută-mă să facem diferența pentru copiii cu afecțiuni neuromotorii!  Dragii mei prieteni, Mă bucur să vă împărtășesc pasiunea...

6% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation