Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

E viata in IOR

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
4,510 RON
Sumă:
41
Donații:

Alătură-te într-un eveniment manifest unic ce are ca scop interacțiunea in natură.

Ne propunem să adunăm oameni de toate vârstele, cu orice nivel de pregătire fizică pentru a participa la un picnic și o varietate de activități, workshop-uri și sesiuni de inițiere din discipline precum dans, fitness și altele asemenea. În discuții vă vom ține la curent cu intervalele orare în care îi veți găsi pe invitații noștri.  

Ia-ți păturica și hai la picnic în zona sălbatică a parcului IOR (in spatele gurii de metrou Titan) să te relaxezi și să participi la activități. Și pentru ca vrem să lăsăm locul mai curat decât l-am găsit, vino cu punga ta pentru gunoi.  

Dar să nu uitam de ce am venit: vizitați cortul pentru a semna petiția pentru protejarea zonei retrocedate și întregirea parcului. Sănătatea nu poate fi cumpărată iar noi avem nevoie de natura zilnic, așa cum avem nevoie și de aer!  

De asemenea, ai posibilitatea de a semna petiția online: https://suport.greenpeace.ro/petitieior.  

1f449.png 𝘾𝙞𝙣𝙚 𝙨𝙪𝙣𝙩𝙚𝙢 𝙣𝙤𝙞?
Grupul de Inițiativă Civică I.O.R. este un grup de cetățeni care locuiesc în jurul Parcului IOR și care-și doresc ca această oază naturală cu un loc deosebit în inimile noastre, să fie reîntregită și protejată, să nu mai fie distrusă sistematic de interese imobiliare, antreprenori iresponsabili sau autorități indiferente.

Ne dorim mai mult spațiu verde pentru cartier și mai puține betoane. Acesta este numitorul comun care a adus la un loc oameni foarte diferiți ca vârste, preocupări, mentalități, stil de viață etc. Cu toții ne-am intersectat prin Parcul IOR, iar acum parcul ne aduce împreună într-o comunitate care-și dorește să schimbe lucrurile în bine pentru cartier și oraș. Poate că uneori avem viziuni diferite asupra vieții sau societății, dar acum e nevoie să spunem toți cu un singur glas: Nu cedăm Parcul IOR, vrem spațiul verde înapoi pentru comunitate!  

2757.pngIMPORTANT: Activitatea grupului este una civică, apartinică și non-profit.  

1f333.png 𝘾𝙪𝙢 𝙣𝙚 𝙥𝙤𝙩̦𝙞 𝙨𝙥𝙧𝙞𝙟𝙞𝙣𝙞?

Dacă ai idei și resurse pe care dorești să le pui la dispoziția comunității pentru reîntregirea parcului IOR ne poți scrie la adresa [email protected] sau pe mesageria paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/giciortitan.

Proiecte susţinute la eveniment

Grupul de Inițiativă Civică IOR - Titan @ E viata in IOR
❗️  Otrăvirea și tăierile arborilor din Parcul IOR trebuie să înceteze imediat și permanent. Pe 20 mai, organizăm un nou eveniment-manife

Pagini fundraising

E viață în IOR - strângere de fonduri pentru reîntregirea parcului IOR

❗️  Otrăvirea și tăierile arborilor din Parcul IOR trebuie să înceteze imediat și permanent. Pe 20 mai, organizăm un nou eveniment-manifest comunitar...

75.166666666667% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation