Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

IRONMAN 70.3 Elsinore ~ 2023

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
13,472 RON
Sumă:
81
Donații:

Amplasat lângă legendarul castel Kronborg din secolul al XV-lea, IRONMAN 70.3 Elsinore este o fuziune a culturii daneze și a naturii.

 

Amplasat lângă legendarul castel Kronborg din secolul al XV-lea, IRONMAN 70.3 Elsinore este o fuziune a culturii daneze și a naturii.

Cu un start emblematic al cursei marcat de un vechi tun din care se trage în fața portului, vei înota în port prin pădurile și peisajele verzi ale Danemarcei, precum și prin arhitectura uimitoare din centrul orașului. Fiind situat la doar o scurtă călătorie cu mașina de Copenhaga, Elsinore va încânta vizitatorii cu străzile sale pietruite și alte peisaje renascentiste, oferind, de asemenea, numeroase oportunități de explorare și descoperire.

 

 

Proiecte susţinute la eveniment

Inimi Sanatoase pentru Copii @ IRONMAN 70.3 Elsinore ~ 2023 si @IRONMAN Italia Emilia-Romagna
IRONMAN Elsinore-Danemarca- 25 iunie 2023 Amplasat lângă legendarul castel Kronborg din secolul al XV-lea, IRONMAN 70.3 Elsinore este o fuziune a cu

Pagini fundraising

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

Inimi sănătoase pentru copii@Aleg să fiu Ironwoman 2023 Pentru inima fiecărui copil care bate și poate fi ajutată, aleg să înot, biciclesc și alerg, a...

89.813333333333% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation