Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2023

 

1
Cauze:
58
Fundraiseri:
24,127 RON
Sumă:
227
Donații:

Aleargă oriunde pentru EI!

EI sunt aduții și copiii cu boli incurabile care au nevoie mai mult ca oricând de alinare, de protecție și sprijin. Pe EI nu-i putem uita în izolare! De aceea, păstrăm distanța și rămânem împreună sprijinul lor. Păstrăm tradiția de 12 ani și alergăm pentru ei, oriunde am fi.

 

Cursele crosului 

Cursa VARTA 20 KM

Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permite alergătorilor pasionați să exploreze un traseu provocator pe Tâmpa.

Cursa MIELE 10 KM

Descoperă cursa de 10 km într-o formă nouă, care pornește pe asfalt și străbate Tâmpa pe un traseu montan unde te vei putea bucura de panorama orașului și răcoarea oferită de pădure.

Cursa POPULARĂ 5 KM

Este cursa care reunește la start cea mai mare parte a participanților crosului HOSPICE. Alergarea se desfășoară pe Aleea de Sub Tâmpa cu multă energie pusă în slujba faptelor bune.

Cursa AUTOLIV 2 KM

Nu contează vârsta sau experiența în alergare, ci mai degrabă determinarea de a porni cu pași hotărâți pentru a dărui speranță pacienților copii și aduți îngrijiți de HOSPICE.

Cursa COPIILOR 1 KM

În pași mai mici sau mai mari, îmbinăm joaca, alergarea, sportivitatea și empatia. E o cursă din care învățăm că împreună putem ajunge toți câștigători la linia de sosire.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Crosul HOSPICE Alearga TU pentru EI ~ 2023
Ediția din acest an a crosului Aleargă TU pentru EI, eveniment organizat de HOSPICE Casa Speranței, aduce la start un vis îndrăzneț: visul de a
Vezi toate paginile 58

Pagini fundraising

Particip la Crosul Aleargă TU pentru EI online ~ 2023 pentru o cauza draga mie

Prin participarea mea la inițiativa "Aleargă tu pentru ei", vreau să strâng fonduri pentru Hospice Casa Speranței și să aduc puțină susținere celor ca...

26% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation