Dăruiește ziua ta ~ 2013

 

Descriere

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
4 Cauze:
4 Fundraiseri:
5,114 RON Suma:
99 Donatii:

Proiecte sustinute

Împreună împădurim România!

1 Galantomi
2,309 RON Suma stransa
58 Donatii realizate

Sangele este VIATA

1 Galantomi
575 RON Suma stransa
5 Donatii realizate

Centrul Hospice Bucuresti

1 Galantomi
450 RON Suma stransa
9 Donatii realizate

Ajută-l pe Gabi să poată auzi ca să iși poată contiua recuperarea

1 Galantomi
1,780 RON Suma stransa
27 Donatii realizate

Pagini fundraising

Sparge superstiția! Transformă vinerea neagră în vinerea verde! :)

(English version below) Dragi prieteni, Ziua mea cade anul acesta vineri, 13 decembrie. Mulți spun că e o zi cu ghinion și o numesc VINEREA NEAGR

2,000 RON Target
2,309 RON Suma stransa
58 Donatii realizate
100% Complete

De ziua mea, imi poti oferi un altfel de cadou: fii alaturi de mine si sustine si TU proiectul "Sangele este viata"

De ziua mea, desigur ca nu esti obligata / obligat sa-mi faci un cadou. Cel mai mare cadou este sa stiu ca imi esti prietena sau prieten. Insa daca to

3,000 RON Target
575 RON Suma stransa
5 Donatii realizate
19.166666666667% Complete

Fă-mi un altfel de cadou de ziua mea. Susține proiectul HOSPICE Casa Speranței de construcție a unui nou spital pentru îngrijire paliativă în București.

De ziua mea îmi doresc să contribuim împreună la un proiect de suflet. Hospice Casa Speranței deschide un spital nou în București unde mii de o

1,000 RON Target
450 RON Suma stransa
9 Donatii realizate
45% Complete

Dar din dar se face Rai (pagina lui Laci Bodor)

Dragii mei, Se apropie ziua mea de naștere și m-am gândit ca anul acesta să fac ceva special. Mi-am dat seama că, în acest moment, am toate luc

1,000 RON Target
1,780 RON Suma stransa
27 Donatii realizate
100% Complete