Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Maraton Apuseni ~ 2014

 

1
Cauze:
2
Fundraiseri:
400 RON
Sumă:
3
Donații:

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,8 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km.

 

Maraton Apuseni msg systems

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,8 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km.

Ambele trasee se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate şi vor fi semnalizate corespunzător de către organizatori. Startul şi sosirea vor fi în Staţiunea Muntele Băişorii, localizată în Muntele Mare, judeţul Cluj.

Traseul de maraton

Traseul de maraton, descris la http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu va avea un punct doar de hidratare, 6 puncte de alimentare și 7 puncte de control.

Traseul de semi-maraton

Traseul de semi-maraton descris la http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu va avea un punct doar de hidratare, 2 puncte de alimentare și 4 puncte de control.

Harta traseului se găsește aici: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu

Participare

Atât la maraton, cât și la semi-maraton pot participa persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani și se consideră apte de efort susţinut din punct de vedere medical. Minorii (cei între 16-18 ani) vor putea participa numai cu acordul scris al ocrotitorului legal (cel puţin unul din părinţi sau tutorele), prin care își dă acordul, în mod expres, pentru participarea lui la concurs, precizând ca a luat la cunoștinţă regulamentul și cunoaște și își asumă, alături de concurent, riscurile și implicaţiile participării. Acordul se dă fie prin predarea către organizatori a declaraţiei autentificate notarial în acest sens, fie prin semnarea olografă a acordului de către ocrotitor legal prezent personal la înscriere alături de concurent. La categoria "family", minorii sub 14 ani trebuie înscriși de reprezentantul legal (părinte sau tutore) pe răspunderea acestuia. Dacă ocrotitorul legal nu este părintele ci tutorele, atunci e necesară și o dovadă corespunzătoare care atestă calitatea de tutore a celui care semnează declarația notarială sau olografă la fața locului. Înscrierea pe site prin inregistrarea unei vârste diferite decât cea reală atrage după sine eliminarea din concurs.

Proiecte susţinute la eveniment

Inima Copiilor e si inima ta @ Maraton Apuseni ~ 2014
Maraton Apuseni este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilv

Pagini fundraising

Maria Rus: Alerg primul meu maraton in beneficiul Inima Copiilor - Maraton Apuseni 2014

Alerg de 8 luni. Am inceput sa alerg pentru neputinta mea. Intai in jurul blocului. Apoi pe bulevard. Am continuat in parc. In jurul parcului. Apoi am...

60% Complete
Delia Moaca: 21 km pentru Inima Copiilor

Daca ai vreodata ocazia sa faci un bine, fa-l, lumea are nevoie de el. Anul trecut, in data de 23 iunie, am alergat 21 de km la Maratonul Apuseni si...

20% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation