Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Rompetrol aleargă pentru HOSPICE Casa Speranței!

 

1
Cauze:
8
Fundraiseri:
7,763 RON
Sumă:
50
Donații:

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței.

Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susținerea proiectelor HOSPICE Casa Speranței.

E un eveniment sportiv organizat de Rompetrol exclusiv pentru angajații săi, sub umbrela Sports Academy – platformă care reunește toate evenimentele sportive pentru angajații grupului.

Compania va oferi 5 euro pentru fiecare kilometru alergat de un angajat.

Prin crearea unui profil pe galantom.ro poți populariza cauza pentru care alergi sau pe care o susții și poți cere prietenilor tăi să doneze sume suplimentare de bani. Poți gasi prezentarea completă a evenimentului aici http://smartatletic.ro/RompetrolRun.

Fiecare kilometru alergat e un sprijin pentru pacienții cu boli incurabile!

_______________

Rompetrol is running for HOSPICE Casa Sperantei!

On September 20th, Rompetrol employees are encouraged to run between 5 and 21 kilometers, in Herastrau Park (Bucuresti), to support the projects of HOSPICE Casa Sperantei.

It is a sport event organised by Rompetrol exclusively for its employees, under the umbrella  of Sports Academy – the platform that puts together all the major sports events for Group’s employees.

Rompetrol will donate 5 euros for every kilometer run by an employee.

By creating a fundrasing profile on galantom.ro you can support the cause for which you run or you can ask your friends to  donate additional money. Complete  presentation of the event here​ http://smartatletic.ro/RompetrolRun.

Every extra kilometer we run is helping the patients with incurable illnesses!

Proiecte susţinute la eveniment

Centrul Hospice Bucuresti @ Rompetrol aleargă pentru HOSPICE Casa Speranței!
Pe 20 septembrie, angajații Rompetrol sunt încurajați să alerge între 5 și 21 de kilometri în Parcul Herăstrău (București), pentru susține

Pagini fundraising

Impreuna putem aduce speranta

Alerg sambata 20.09.2014, pentru HOSPICE Casa Sperantei, impreuna putem aduce speranta si putem cladi povesti frumoase.

0% Complete
Alerg pentru HOSPICE

Alerg cu colegii sambata pentru un zambet, pentru o sansa, pentru HOSPICE.

0% Complete
Alerg cu Rompetrol pentru a-i ajuta pe cei car au nevoie de noi

Alerg sambata alaturi de colegii mei pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru ca impreuna putem aduce speranta si putem cladi povesti frumoase.

0% Complete
Alergam pentru ei

Ma bucur sa fac parte din echipa de voluntarii HOSPICE Casa Sperantei, dar de data aceasta e randul meu sa alerg pentru ei. Fii si tu alaturi de noi!...

0% Complete
Alerg din iubire, pentru viata

Sambata alerg pentru sora mea, Andreea. Si pentru a da speranta bolnavilor ce sufera de boli incurabile. Voi fi alaturi de colegii mei din Rompetrol...

100% Complete
Alerg cu Rompetrol, pentru a dărui speranță!

Sâmbătă mi-am propus să alerg 5 kilometri. Nu am mai alergat de multă vreme, dar știu că pentru fiecare kilometru pe care-l voi parcurge, Rompetrol va...

78% Complete
Oameni pentru oameni

Sunt onorat sa fac parte din aceasta echipa, sa fiu alaturi de voi.

25% Complete
Finaluri fericite

Alerg sambata alaturi de colegii mei pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru Rompetrol si pentru ca noi toti credem in finaluri fericite!

100% Complete
Alerg pentru copii!

Copii inseamna viitor, cred ca orice copil merita sa zambeasca, iar cei bolnavi merita ajutati sa zambeasca, cu o suma mica putem face un copil sa zam...

10% Complete
Rompetrol run for HOSPICE

Este prima data cand alerg dupa 10 ani. Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei, alerg pentru Rompetrol, alerg pentru o lume mai buna, alerg pentru o lum...

100% Complete
Alerg cu ROMPETROL pentru HOSPICE

Prin participarea la acest eveniment doresc sa facem cat mai mult  pentru pacientii cu boli incurabile si sa redam speranta unei vieti mai bune.

10% Complete
Alerg pentru Rompetrol pentru ca Rompetrol alearga pt HOSPICE

Am spus "prezent" la chemarea Rompetrol pentru a alerga 20 km intr-un scop caritabil deoarece cred ca fiecare mana de ajutor conteaza atunci cand vrem...

12.5% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation