Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Maratonul din Atena ~ 2014

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
585 RON
Sumă:
14
Donații:

Maratonul din Atena este un eveniment cu tradiție aflat la a 32-a ediție, care are loc pe 9 Noiembrie 2014.

De ce să alergi la Maratonul din Atena?

Experimentezi spiritul și tradițiile Greciei. Participarea la Maratonul Greciei poate incude un tur de 6, 10, sau11 nopți în care poți experimenta esenta Greciei, spiritul eroismului antic care face din Maratonul Atenei un eveniment unic. Există pachete speciale pentru alergători, cu participare limitată, care includ coaching individual online de la Jeff Galloway și ghidare turisitcă.

Sprijin pentru alergatori care include procesul de inregistrare fără bătăi de cap, orientare în cursă, coaching, transport inainte și după cursă, produse energizante, asistență extra la jumatatea cursei și la finish și multe altele. 

Oferte de transport aerian. Urmarește actulaizarile site-ului http://www.athensmarathon.com/ la sfarșitul lunii Ianuarie.

- Organizare profesionistă și fără probleme.

Mai multe despre eveniment pe http://www.athensauthenticmarathon.gr/

Dacă participi la acest eveniment te invităm să susții o cauză în care crezi devenind fundraiser pe galantom.ro

Proiecte susţinute la eveniment

Maratonul original Marathon - Atena
De aici a început totul. În anul 490 î.Hr., un soldat a mers pe jos de la Atena la Marathon, pentru a anunța, cu ultimele sale cuvinte înainte de

Pagini fundraising

Adela aleargă la Marathon pentru o nouă viață verde a României

De aici a început totul. În anul 490 î.Hr., un soldat a mers pe jos de la Atena la Marathon, pentru a anunța, cu ultimele sale cuvinte înainte de a-și...

13.928571428571% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation