Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Azuga Trail Race ~ 2014

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
210 RON
Sumă:
2
Donații:

Asociatia nonprofit Sport La Orice Varsta va invita in weekendul 17-19 octombrie 2014 in zona superba a muntilor Baiului pentru a participa la a 3-a editie a concursului de trail running AZUGA TRAIL RACE.

Asociatia nonprofit Sport La Orice Varsta va invita in weekendul 17-19 octombrie 2014 in zona superba a muntilor Baiului pentru a participa la a 3-a editie a concursului de trail running AZUGA TRAIL RACE.

Sambata 18 octombrie veti avea ocazia sa va testati abilitatile de alergare montana sau doar sa va bucurati la munte de o toamna tarzie in culori pastelate alaturi de familii, prieteni vechi si noi.

1. Unde ne gasiti?

Centrul actiunii noastre se va afla in zona partiei de schi Sorica din binecunoscuta statiune Azuga de pe Valea Prahovei. Aici puteti ajunge cu trenul dinspre Bucuresti sau Brasov, apoi cu microbuzele locale. Cea mai usoara modalitate de acces ramane masina personala cu drum foarte bun pana la baza partiei si posibilitati de parcare in zona.

2. Program 17-19.10.2014

Vineri 17.10.2014-incepand cu ora 16.00-validarea inscrierilor si inmanarea declaratiei pe proprie raspundere, ridicarea pachetului de start, carboloading cu o portie de paste (19-22.00) si sedinta tehnica (ora 20).

Sambata 18.10.2014-pana la ora 9.00 validarea, iar la 10.00 este startul, estimam sosirea primilor concurenti in jur de ora 12.00, urmeaza apoi revitalizarea (apa, fructe, dulciuri, bauturi energizante), iar dupa sosirea tuturor de pe traseu premierea sportivilor castigatori. Seara dupa premiere va invitam la o delicioasa tochitura de vitel stropita cu vin de Corcova! Cum v-am obisnuit, atmosfera concursului va fi incinsa de Catalin Sanatescu, déjà cunoscutul DJ TRAIL RACE.

Duminica 19.10.2014- tura usoara de refacere in zona partiei Sorica.

Trasee

Startul concursului Azuga Trail Race se va da la baza partiei de ski Sorica din Azuga.

1. Traseul Salomon 1 are o lungime de 27 km cu 1600m diferenta de nivel si este compus din 2 bucle, prima de 20 km alergabila in proportie de 80% Sorica-pe langa Vf.Clabucetul Azugii -cabana Susai- Clabucet Sosire Predeal-cabana Garbova –Sorica, iar cea de a doua de 7 km cu urcare grea pe partie pana aproape de debarcarea schiorilor si apoi coborare lunga si frumoasa spre stanga partiei pe asa zisul drum al afinarilor.

2. Traseul Salomon 2 reprezinta bucla de 20 km de la Traseul Salomon 1.

3. Traseul Decathlon are o lungime de 10 km cu 600 m diferenta de nivel si este compus de asemenea din 2 bucle, prima de 2 km alergabila in totalitate, iar cea de a doua de 8 km (aceeasi de la Traseul Salomon 1) cu urcare grea pe partie pana aproape de debarcarea schiorilor si apoi coborare lunga si frumoasa spre stanga partiei pe asa zisul drum al afinarilor.

Daca participati la acest eveniment va invitam sa sustineti o cauza caritabila devenind fundraiser voluntar pe platforma Galantom.

Proiecte susţinute la eveniment

Azuga Trail Race
azuga.trailrace.ro

Pagini fundraising

Alerg pentru Darius

"De ce alerg? Alerg in primul rand pentru ca ma face sa ma simt vie si plina de energie. Alerg pentru a-i motiva pe cei din jurul meu, pentru a fi un...

21% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation