Concert caritabil de ziua Aurei Ion

 

Descriere

In data de 26 martie 2015 se organizeaza un concert caritabil de ziua Aurei Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni impreuna cu pilotul Adrian Iovan. Evenimenul are loc intre orele 19:00 - 22:00 pe scena din Parcul Crangasi, Sector 6. Toti artistii si tot stafful din spatele scenei participa fara sa fie remunerati si pentru asta le multumim din suflet. 

La concert si-au anuntat prezenta Luminita Anghel, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, copiii de la clubul de chitara de la Palatul Copiilor, pregatiti de Stan Marian, 3 perechi de dans de la clubul de dans Oportunidad, pregatiti de Felix Crainicu, Trupa Cortez, Trupa KeAloha. Vom avea si un un numar de magie al Roxanei Marisca precum si multe multe alte surprize.

Unul dintre visurile Aurei a fost sa ajute si sa salveze oamenii. Noi vrem sa ducem mai departe acest vis al ei. Scopul concertului este sa stranga fonduri pentru a sustine 5 copii si tineri care se lupta pentru viata: 

Annes Elena Iacobescu (10 ani, din Orasul Motru, GJ) se afla la a treia cura de citostatice la Spitalul Clinic Fundeni, urmeaza a patra cura de citostatice, iar apoi urgent operatia de transplant de maduva in Romania cu donator din Germania.
Annes sufera de leucemie acuta mieloblastica M7.

Adina Diaconu (18 ani, din Comuna Varbilau, PH) face acum analize periodice, dar si tratament pentru toata viata la Spitalul Clinic Fundeni. Sufera de leucemie acuta promielocitara, o pareza pe partea dreapta si are accident vascular pe partea stanga. 

Lia Maria Manuela Spiridon (19 ani din Piteşti) care a fost diagnosticată recent cu leucemie.

Popescu Vlad Daniel (10 ani din Targu-Jiu, GJ) a fost diagnosticat de curand cu leucemie acuta limfoblastica. Pentru el de acum incepe greul si ii suntem aproape.   

Stefan Gabriel (30 de ani din Bucuresti) a fost diagnosticat în 2010 cu o afectiune cardiaca foarte rara pentru care are nevoie de tratament si aparate speciale de curand descoperite si posibile numai in afara tarii. 

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre cauzele sustinute, te rugam sa contactezi organizatorii:

Laura Cristina Cratau
0741.201.751
[email protected] //

Iti multumim ca esti alaturi de noi!

[ Show more ]
1 Cauze:
1 Fundraiseri:
150 RON Suma:
1 Donatii:

Proiecte sustinute

Tineri care lupta pentru viata

1 Galantomi
150 RON Suma stransa
1 Donatii realizate

Pagini fundraising

Voluntar pentru viata

La mijlocul lui ianuarie 2014, mi-am descoperit o problema de sanatate. La inceput am fost speriata, dar am reusit sa ma intaresc si sa sper ca o sa f

9,000 RON Target
150 RON Suma stransa
1 Donatii realizate
1.6666666666667% Complete