Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

4 Pedale Baneasa

 

1
Cauze:
2
Fundraiseri:
1,215 RON
Sumă:
13
Donații:

La 4 Pedale startul se ia in echipe de 2 rideri pe un traseu special amenajat in padurea Baneasa, una dintre cele mai accesibile zone pentru iesirile in natura ale iubitorilor de miscare din Bucuresti.

De 2 ori mai multa distractie. La 4 Pedale startul se ia in echipe de 2 rideri pe un traseu special amenajat in padurea Baneasa, una dintre cele mai accesibile zone pentru iesirile in natura ale iubitorilor de miscare din Bucuresti. Desi dificultatea traseului este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna.  

Organizat de echipa MPG & multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, evenimentul ofera un traseu placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au o experienta ridicata. Zona de start a cursei se afla in parcarea Academiei de Politie, amplasata paralel cu Aleea Privighetorilor. 

Proiecte susţinute la eveniment

4 Pedale Baneasa
Pe 20 septembrie in padurea Baneasa are loc un concurs de MTB unde distractia se dubleaza, pentru ca la 4 Pedale startul se ia in echipe de 2 rideri.

Pagini fundraising

Pedalez pentru accesul la educatie al copiilor din centrele de plasament

500 de lei înseamnă costul unui AN întreg de educație prin joc pentru un copil institutionalizat, asa ca m-am horatat sa padelez pentru acesti copii....

59.5% Complete
Pedalez pentru educatia copiilor din centrele de plasament

Mi-am propus sa pedalez pentru ca alti copii sa poata AJUNGE MARI, sa poate avea acces la educatie si la o viata mai buna. 500 de lei înseamnă costul...

62% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation