Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

24 de ore pentru un zâmbet ediția a V-a ~ 2016

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
9,398 RON
Sumă:
61
Donații:

A V-a ediție a evenimentul sportiv caritabil, "24 de ore pentru un zâmbet" organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea.

A V-a ediție a evenimentul sportiv caritabil, "24 de ore pentru un zâmbet" organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea, cu scopul de a strânge fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea se va desfășura în intervalul 16.12.2016 (vineri) ora 18.00 și 17.12.2016 ora 18.00 în zona de foodcourt Lotus Center.

Vă invităm să sustineţi, prin donații efortul sportivilor care vor alerga pe bandă, respectiv vor pedala pe spinning 24 de ore încontinuu, contribuind astfel la şansa de vindecare a copiilor bolnavi de cancer.

Sponsorii și Publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziţie două benzi de alergare şi două aparate spinning. Participarea se poate face în schimbul unei donații în funcție de posibilitățile fiecăruia, pe bază de rezervare. Doritorii sunt rugați să ia legătura cu Răzvan Chiriac pentru rezervări (0724313481).

La ediția de anul trecut s-au strâns 4.000 eur, sumă cu care s-au achiziționat aparate de aer condiționat pentru saloanele de tratament a copiilor cu cancer.

Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING Bank, titular ACS Xterra Sport Bihor, cu specificația “24h pentru un zâmbet”. Donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente performante necesare în tratamentul copiilor bolnavi de cancer, echipamente care vor fi înmânate la sfârșitul campaniei Spitalului de copii. Astfel suntem siguri, că banii voștri ajung exact unde trebuie!

Proiecte susţinute la eveniment

Echipamente pentru sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea @ 24 de ore pentru un zâmbet ediția a V-a ~ 2016

A V-a ediție a evenimentul sportiv caritabil, "24 de ore pentru un zâmbet" organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea.

Pagini fundraising

24 de ore pentru un zambet

Eu in acest an mai am un “concurs”, mai am o batalie de dus, de data asta cu o banda de alergare. Voi alerga a 5-a oara, 24 de ore pe banda pentru  do...

17.403703703704% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation