10 pentru ei!

 

Descriere

Am început să alerg acum doi ani dintr-o pură întâmplare. Primii 4km mi-au părut un adevărat chin. Dar nu m-am lăsat! Cu voinţă şi mult efort, în câteva luni am trecut de pragul de 10 kilometri în mod repetat. Dupa un timp, ajutat de cineva drag, am fost pregatit pentru a participa la semimaratoane (21km) și chiar mai mult de atât.

Într-un moment de magie de după o cursă, mi-am dat seama că limitele sunt doar în mintea noastră. Că putem mai mult dacă ne dorim asta cu adevărat. Şi că avem resurse nebănuite și cu ambiție și motivație putem să facem orice. Totul ține de noi! Să nu renunțăm!

Viața este o cursă permanentă cu tine însuţi. Alergatul este singurul meu moment când mă gândesc numai la mine, cum să-mi dozez energia și de ce fac asta, sentimentul de după cursă, fie că e pe asfalt sau trail, fiind unul suprem.

Acest lucru nu vreau să mai fie numai despre mine. Îmi doresc să fie despre iubire, compasiune, ajutor, luptă, puterea de a învinge. Exact ce au nevoie copiii de la MagiCamp, diagnosticați cu cancer. Pentru ei, cursa lor permanentă este de a rămâne în viață. Așa că am hotărât să alerg 10 km în fiecare reședință de județ de pe teritoriul Romaniei pentru a le aduce puţină bucurie acestor copii. De ce? Pentru că în cazul lor, prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea și toate celelalte trec în planul secund. Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață.

MagiCamp este cel mai frumos proiect umanitar din România. Sunt privilegiat că pot să fac asta. Voi alerga... pentru zâmbetele copiilor de la MagiCamp!

Descoperă magia din sufletul tău şi dă-o mai departe! Donează pentru MagiCamp! 

[ Show more ]
1 Cauze:
1 Fundraiseri:
643 RON Suma:
5 Donatii:

Proiecte sustinute

Tabara MagiCAMP

1 Galantomi
643 RON Suma stransa
5 Donatii realizate

Pagini fundraising

10 pentru ei!

Am început să alerg acum doi ani dintr-o pură întâmplare. Primii 4km mi-au părut un adevărat chin. Dar nu m-am lăsat! Cu voinţă şi mult efo

500 RON Target
643 RON Suma stransa
5 Donatii realizate
100% Complete