CU DIABETUL PE MUNTE – CREASTA FAGARASULUI

 

Descriere

Traversarea crestei Munților Făgăraș este o provocare, mai ales pentru o persoana cu diabet.

Traseul de creasta are intre Turnul Rosu si Cantonul Rudarita, cu toate urcarile / coborarile, aproximativ 80km și o diferența de nivel de 5800m. Trebuie parcurse 8 varfuri de peste 2500m iar altitudinea generala a crestei scade in zona centrala intr-un singur loc sub 2000m. Cel mai inalt varf este Moldoveanul cu 2544m.

Aceasta tura necesită o buna organizare, condiții meteo prielnice și o condiție fizica buna. Traseul montan va porni de la Turnul Rosu si se va termina la Cantonul Rudarita. Traversarea crestei munților Fagaras de la Vest la Est impartind traseul in mai multe segmente. Efortul de parcurgere va fi astfel mai mic. Fiecare segment reprezinta o zi. Durata medie a deplasarii pe zi ar trebui sa fie in general de 5-7 ore. Traversarea crestei Muntilor Fagaras este un efort sustinut pe mai multe zile, unde fizicul trebuie sa colaboreze cu psihicul.

[ Show more ]
1 Cauze:
0 Fundraiseri:
0 RON Suma:
0 Donatii:

Proiecte sustinute

Cu diabetul pe munte - CREASTA FAGARASULUI

2 Galantomi
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate

Pagini fundraising

Da, pot sa urc pe munte

Da, am dovedit ca pot! Am facut turul Romaniei pe bicicleta, am strabatut Carpatii pe bicicleta, am traversat Romania de la est la vest. Si, DA, am di

1,500 RON Target
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate
0% Complete