Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2020

 

Descriere

La fiecare inceput de an e perioada rezolutiilor. Atunci ne planificam cum o sa renuntam la fumat, cum o sa facem mai mult sport, cum o sa citim mai mult sau cum o sa avem grija sa mancam sanatos. Noi zicem ca nu doar inceputul de an este bun pentru asta, ci oricand decidem sa lasam un obicei mai putin bun sau facem eforturi pentru a adopta un obicei care sa ne faca bine, este un inceput bun.

De cele mai multe ori se intampla ca ne punem pe hartie multe rezolutii din care reusim sa bifam putine. Dar noi iti propunem o provocare prin care poti sa faci 2 lucuri bune deodata: "Un obicei galantom - 30 day challenge".

Cum?

Alegi doar un obicei mai putin bun la care vrei sa renunti, sau un obicei bun pe care vrei sa il adopti si 30 de zile faci eforturi pentru a-ti duce planul pana la capat. Dupa 30 de zile cu siguranta sunt mai multe sanse sa ramai cu obiceiul bun.

Alege o cauza in care crezi si dedica provocarea ta acestei cauze, strangand fonduri pentru ea. Mai concret, iti faci o pagina de fundraising pe Galantom pentru proiectul ales de tine si, apoi, ii indemni pe prieteni sa te sustina sa iti duci provocarea pana la capat, donand catre aceasta cauza. In felul acesta tu vei avea o motivatie in plus sa iti duci provocare pana la final, si, impreuna, veti sustine un proiect care aduce schimbare in bine in comunitate.

Desi poate iti pare complicat sau de greu de crezut ca e realizabil, te asiguram ca functioneaza. Daca prietenii doneaza, tu te vei simti si mai responsabil sa te tii de promisiune :).

Noi iti lansam cateva propuneri de provocari de 30 de zile, dar asteptam si propunerile tale, in functie de ce obicei bun vrei sa castigi:

Mananca sanatos

Trezeste-te de dimineata

Citeste un numar minim de pagini pe zi

Renunta la masina si mergi cu bicicleta

Deconecteaza-te de la social media

Renunta la smartphone

Pauza de la Seriale sau TV

Renunta la fumat

Renunta la cafea

Renunta la zahar

Renunta la fast food

30 de zile fara Alcool

O lună fără plastic

Daca te-ai convins sa accepti provocarea noastra, trebuie sa iei legatura cu organizația de pe Galantom pe care vrei sa o sustii si ei iti vor crea pagina de fundraising.

Daca este o organizatie care nu este inca pe Galantom, atunci da-ne un e-mail la [email protected] cu numele organizatiei, site-ul/pagina de Facebook si persoana de contact si îi contactam noi. Trebuie sa iei in considerare ca integrarea unei organizatii noi pe platforma poate dura de la cateva zile la 2 saptamani, in funcție de cat de repede parcurge organizatia pasii de urmat.

[ Show more ]
6 Cauze:
6 Fundraiseri:
36,395 RON Suma:
351 Donatii:

Proiecte sustinute

DHL pentru Asociatia Magic

1 Galantomi
742 RON Suma stransa
11 Donatii realizate

Telemedicina în Epilepsie

1 Galantomi
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate

Doneaza cromoglicat, doneaza viata

2 Galantomi
33,758 RON Suma stransa
321 Donatii realizate

Impreuna pentru familiile afectate de COVID19 !

1 Galantomi
30 RON Suma stransa
1 Donatii realizate

Centrul Generatii

1 Galantomi
710 RON Suma stransa
6 Donatii realizate

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid

1 Galantomi
1,155 RON Suma stransa
12 Donatii realizate

Pagini fundraising

DHL AS ONE - Impotriva Cancerului de San

La nivel mondial, două milioane de cazuri de cancer mamar sunt diagnosticate în fiecare an. Diagnosticul are un impact emoțional de nedescris asupr

5,000 RON Target
742 RON Suma stransa
11 Donatii realizate
14.84% Complete

Renunța la zahar pentru cromoglicat

O capsula cu cromoglicat costa 3 lei, de ea depinde un copil sau un adult cu mastocitoza care isi doreste doar sa poata respira, manca sau sa nu mai a

20,000 RON Target
16,311 RON Suma stransa
143 Donatii realizate
81.555% Complete

Telemedicina în Epilepsie

Sunt o persoană în continua mișcare și doresc foarte mult să ajut oamenii care suferă de Epilepsie și bineînțeles în același timp și famil

10,000 RON Target
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate
0% Complete

Renunt la cafea si donez pentru cromoglicat

O capsula cu cromoglicat costa 3 lei, de ea depinde un copil sau un adult cu mastocitoza care isi doreste doar sa poata respira, manca sau sa nu mai a

100,000 RON Target
17,447 RON Suma stransa
178 Donatii realizate
17.447% Complete

Facem sport impreuna pentru familiile afectate de COVID19

Accept provocarea ATTU si voi face sport cate 10 minute zilnic pentru familiile nevoiase din preajma Bucurestiului. Pentru mine este un efort minim, d

1,700 RON Target
30 RON Suma stransa
1 Donatii realizate
1.7647058823529% Complete

Sportivă de Sufragerie - Probă: Citit

Particip la Jocurile sportive de sufragerie ale Team Hope și te invit să facem bine de acasă! Situația creată de COVID-19 ne afectează pe toți:

500 RON Target
1,155 RON Suma stransa
12 Donatii realizate
100% Complete

Ard calorii, nu țigări

Toți cei care mă cunosc știu relația mea... specială cu țigările. Mă mint că îmi place să fumez, deși știu bine că încerc din răsputer

4,000 RON Target
710 RON Suma stransa
6 Donatii realizate
17.75% Complete