3 Summits

 

Descriere

In the mountains we go, to lose our minds and find our …voice. 

 

3 varfuri. 3 oameni. Inainte de rasaritul soarelui, Bogdan Coman, alaturi de Calin Cotinghiu si Daniel Giurgi -fondatorii Podu’ Stricat, pornesc pe un drum menit sa aduca mai mult decat liniste interioara. Scopul lor este sa stranga fonduri pentru a oferi micutilor din Autism Voice un cadou nepretuit: o voce! O voce pentru ca fiecare pui de om sa poata exprima tot ceea ce traieste in inima lui copilaroasa. 

 

La Om, Piatra Mare si Postavaru. 60 de kilometri. 18 ore.

 

“Se spune ca cel mai greu munte pe care il urcam este cel interior. Cautand in sufletul nostru, am inteles ca amprenta pe care o lasam in lume, asupra celor care au nevoie de ajutor, este mai presus de orice.”

 

Bogdan Coman, ciclist de performanta la CSA Steaua, tatal unei fetite extraordinare, sot si crestin.

 

“Mi-am pus de multe ori întrebarea dacă așa cum trăiesc, trăiesc bine. Dacă e bine să fie rău și dacă nu e rău să fie prea bine.  Muntele a învătat că lucruri vin, pleacă și că importantă e experiența trăită de el în fiecare împrejurare. Acum încep să învăț și eu. Muntele nu s-ar fi bucurat de lumină dacă era scăldat numai în lumină. Era musai nevoie și de bezna furtunii. Eu nu m-aș bucura de fericire și iubire dacă viața mea ar fi fost numai rai. Am avut nevoie și de infern. Și încă mai am nevoie. Într-o bună zi voi fi desăvârșit, plin de iubire și lumină binecuvântată. Nimic altceva!” 

 

Podu’ Stricat, fotografii care cuprind in inima si lentila lor uimitoarea expresie a divinului in munti.

 

 

Când? 5-6 Decembrie. Ai 2 zile la dispoziție să parcurgi cei 60 kilometri. 

Oriunde ai fi. Tu alegi traseul. 

Fie ca alegi sa ii faci in munti, fie ca alergi/mergi o tura prin orasul tau, vom fi uniti de acelasi scop.  

 

Extreme 60k, Power 21k,  Standard 10k. 3 Optiuni pentru nivelul tau de antrenament.

Strângeți partenerii de alergare/mers și faceți o gașcă veselă. Aventura e memorabilă între prieteni. Echipa cea mai numeroasă va participa la o tombolă pentru X premiu.

 

 

De ce sa participi la 3 Summits?

 

Taxa ta de inscriere va fi cadoul tau de Mos Nicolae pentru copiii din Autism Voice. Remus, Mariuca sau Diana si alti 397 ca ei isi lustruiesc ghetutele. Mai multe despre ei poti citi aici.  Pentru ca de sarbatori poti cumpara orice cadou, dar cel mai de pret este acela de a intinde o mana de ajutor celui care are mai mare nevoie de ea. 

 

 Tu alegi ritmul, tu alegi traseul. Nu contează unde ești, important este să faci mișcare și să te distrezi.  Strângeți partenerii de alergare/mers. Aventura e memorabilă între prieteni. 

 

“Because in the end, you won’t remember the time you spent working in the office or mowing your lawn. Climb that goddam mountain.”

- Jack Kerouac

 

 

Taxa ta de înscriere este donatia ta către copiii cu autism. 

Fiecare 55 de lei se vor transforma într-o oră de terapie gratuite pentru cei 400 de copii din centrele Autism Voice din București. Fiecare oră poate însemna un cuvânt nou, un gest, o sansă pentru o viată normală.

 

Dă sens kilometrilor tăi. De Mos Nicolae, ofera VOCE celor care au nevoie de ea. 

[ Show more ]
2 Cauze:
3 Fundraiseri:
7,578 RON Suma:
75 Donatii:

Proiecte sustinute

Pagini fundraising

Stă în puterea noastră să facem lumea asta mai bună, pentru noi sau pentru cei din jurul nostru!

Sunt Didona și voi parcurge pe 5 și 6 decembrie, în mers, un traseu pe o distanță de 60 de km, pentru a-i ajuta pe copiii cu autism să ducă o v

1,000 RON Target
937 RON Suma stransa
8 Donatii realizate
93.7% Complete

Aducem o bucurie sufletelor celor 400 de copilași

Într-o lume în care poți alege orice, eu aleg să fiu un om bun.  De data această voi alerga 60 km pentru copilașii din Autism Voice. Ei nu așt

5,000 RON Target
2,636 RON Suma stransa
33 Donatii realizate
52.72% Complete

Dăruim o VOCE copiilor cu autism

Sunt Bogdan Coman și în viată de zi cu zi sunt creștin, soț, tată de fată, om de vânzări, ciclist al echipei CSA Steaua București.  Se spun

10,000 RON Target
4,005 RON Suma stransa
34 Donatii realizate
40.05% Complete